• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Parteneriat solid între Rodbun și grupul Agrointeligența – BT Video

    Adrian Radu -

    Soluțiile oferite de companiile de pe piața de inputuri agricole trebuie să ajungă repede la fermieri. Astfel, compania Rodbun și grupul Agrointeligența – BT Video au dezvoltat un parteneriat puternic și pentru anul 2024. Prezentările produselor și serviciilor Rodbun se vor completa cu evenimente spectaculoase, iar toate vor fi distribuite către agricultori prin intermediul platformelor Agrointeligența.

    Rodbun, companie importantă de inputuri agricole, cu o experiență solidă în piața de agribusiness din România, și grupul Agrointeligența – BT Video, o platformă media specializată în transmiterea noutăților din acest domeniu dinamic, și-au unit forțele, pentru a promova soluții inovatoare și practici agricole moderne în întreaga industrie.

    Rodbun, companie cu capital 100% românesc

    Unul dintre pilonii acestei colaborări este focusul comun asupra informării rapide și corecte a agricultorilor cu privire la cele mai recente tehnologii și tendințe din domeniul. Prin intermediul conținutului video de înaltă calitate produs de grupul Agrointeligența – BT Video și expertiza în producție agricolă a specialiștilor Rodbun, această colaborare își propune să ofere agricultorilor informații valoroase, care să îi ajute să își îmbunătățească procesele și să obțină rezultate mai bune.

    Agrointegența – cel mai citit site din domeniul agricol

    Agrointeligența este cel mai căutat si citit site din domeniul agricol din România, conform platformei BRAT – SATIcare măsoară audiența și traficul pe internet pentru cele mai importante publicații online din România.

    Pe lângă promovarea directă a produselor și soluțiilor oferite de Rodbun, parteneriatul vizează și crearea unei comunități online active, unde agricultorii pot împărtăși experiențe, sfaturi și provocări legate de practicile lor agricole. Această comunitate va servi ca un mediu propice pentru schimbul de cunoștințe și pentru dezvoltarea unei rețele solide de sprijin între profesioniștii din agricultură.

    “Negocierile cu cei de la Agrointeligența au fost intense. Am căutat un partener solid, profesionist, care să aibă aceeași viziune cu a companiei Rodbun. Produsele noastre de calitate trebuie să aibă parte de o expunere de calitate”, a declarat Octavian Petrescu, director executiv Rodbun.

    Octavian Petrescu, director executiv Rodbun

    Fermierii din țara noastră vor avea parte de podcast-uri susținute de specialiștii Rodbun, de testimoniale ale celor care au folosit deja produsele companiei, dar și de o serie de evenimente dedicate agricultorilor. Însă nu doar simpozioane axate pe prezentări de produse, ci și competiții sportive, cu premii speciale. În acest ultim caz, primul pas a fost făcut prin Campionatul Național de Fotbal Fertillia. Premiul oferit de Rodbun câștigătorilor este o excursie la Euro 2024, în Germania, la un meci al naționalei României.

    Prin colaborarea cu grupul Agrointeligența – BT Video, compania Rodbun va avea parte de o expunere totală, iar fermierii parteneri de o experiență completă, care să le aducă atât recolte bogate, cât și clipe de relaxare, dincolo de muncile câmpului.

    “Sunt sigur că fermierii vor avea doar de câștigat din acest parteneriat pe care-l avem cu grupul Agrointeligența – BT Video. Cu ajutorul lor, le vom oferi fermierilor cele mai noi informații legate de portofoliul nostru, pentru a depăși cu brio un an agricol 2024 greu”, a completat Alexandru Iancu, acționar Rodbun.

    Alexandru Iancu – Acționar Rodbun

    Prin această colaborare, Rodbun și grupul Agrointeligența – BT Video demonstrează încă o dată angajamentul față de dezvoltarea durabilă a sectorului agricol. Împreună, aceste două entități aduc o combinație unică de experiență practică și expertiză în comunicare și promovare, cu scopul de a susține agricultorii în adoptarea practicilor agricole moderne și eficiente.

    Vlad Macovei – Fondator Agrointeligența

    ”Colaborarea cu Rodbun este cu adevărat specială. Cei din conducerea companiei ne-au provocat să dezvoltăm proiecte interesante și pot spune că rezultatele vor veni pe măsura așteptărilor. Vizibilitatea pe care o are Agrointeligența și profesionalismul celor de la Rodbun vor face ca acest parteneriat să continue mulți ani de acum încolo. În concluzie, vreau să subliniez că suntem entuziasmați să continuăm această colaborare de succes și să explorăm noi oportunități în domeniul marketingului și promovării. Cu echipa Rodbun la bord, suntem siguri că vom continua să ne consolidăm poziția pe piață”, a declarat Vlad Macovei, fondator Agrointeligența și președinte al Asociației Forța Fermierilor.


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ ANM a emis o alertă meteo de vijelii și averse torențiale în 18 județe până joi dimineață

    Ultimele știri

    UE intenţionează să îşi majoreze exporturile de alimente în China, în pofida tensiunilor comerciale Micii fermieri – subvenție APIA de 98,80 euro/ha. Banii se virează acum în conturi Lista produselor agricole din Ucraina pentru care se pot introduce taxe vamale