Ştiri agricole

TRADER DE CEREALE își trimite 97 de angajați într-o VACANȚĂ DE LUX ÎN BALI! Costul total al ”distracției”: 400.000 de euro!

Pentru fiecare angajat, traderul de cereale a plătit un pachet all-inclusive de 4.000 de euro

Dezvăluire făcută de reprezentnații unei agenții de turism. Compania, furnizoare de pachete complete pentru vacanțe de lux în destinații exclusiviste, a anunțat că printre marii săi clienți se numără companiile din agricultură.

Un exemplu concret: un trader de cereale va trimite 97 de angajaţi într-o vacanţă în Bali (Indonezia) pentru zece zile, tariful per angajat plătit fiind de 4.000 de euro. Pachetele au fost deja plătite, iar plecarea angajaților companiei care comercializează cerereale românești ar urma să se facă luna viitoare.

„Aceşti clienţi din agricultură sunt companii cu bugete mari, de peste un milion de euro pentru servicii turistice. Continuă să aloce bani pentru deplasările de tip incentives“, a declarat Carmen Pavel din partea agenției J’Info Tour pentru Ziarul Financiar.

Agenţia de turism J’Info Tours, una din cele mai mari de pe piaţă, a bugetat în acest an afaceri mai mari cu 7% pe fondul atragerii de noi clienţi din domeniul auto, dar şi al bugetelor în creştere alocate de clienţii existenţi, potrivit lui Carmen Pavel, proprie­tara companiei.

„Contribuţia clien­ţilor corporate în cifra de afaceri a crescut de la 65% la 67% anul trecut, cei mai mari clienţi pe care îi avem sunt din sectorul auto, agricultură şi farma. Companiile au organizat vacanţe de tip incentives pentru angajaţi încă de la început de an“, a declarat Carmen Pavel pentru ZF.

Trader de cereale – 400.000 de euro pentru vacanța angajaților

O firmă din agricultură a tri­mis în ianuarie 30 de an­gajaţi într-o vacanţă de do­uă săptămâni în Thailan­da, pentru care a plătit 5.500 de euro per an­gajat, potrivit lui Carmen Pavel.

În fe­brua­rie, un alt client, un trader de cereale, va trimite 97 de angajaţi într-o vacanţă în Bali (Indonezia) pentru zece zile, tariful per angajat plătit fiind de 4.000 de euro, potrivit ei. Numele companiilor nu au fost făcute publice pe motiv de confidenţialitate, însă costurile achiatte de acestea sunt colosale. Numai traderul de cereale a plătit, pe firmă, 388.000 de euro, adică aproape 400.000 de euro!

„Aceşti clienţi din agricultură sunt companii cu bugete mari, de peste un milion de euro pentru servicii turistice. Continuă să aloce bani pentru deplasările de tip incentives“, mai scrie ZF.

Sursa: Mediafax.ro


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


9 comentarii

 1. Pentru baietii dornici de a scrie balarii nedocumentate pe net: cititi intai definitia traderului! Pe urma, daca nu sunteti bulversati sau complet lamuriti … mai cititi. Si pentru excursiile platite de trader se platesc niste taxe, unele chiar, catre stat … deci mai usor cu treaba asta cu furatu. Siigur ca se fura in tara asta, dar nu cand un angajator isi rasplateste angajatii.

  1. o fi cum spui,dar 400.000 de euro e o suma colosala ,sa o dai pt distractie . oricine se intreaba cum face omul ala banii,de-si permite sa faca astfel de cheltuieli.

 2. Daea e bine sa vina investitori straini la noi in tara se face concurenta apar conditii avantajiase de munca salarii mari bonusuri prime plus aceste cadouri din partea firmei . concedii masini de serviciu telefiane din partea firmei care din partea unui patron roman nu le vedeai in 10 vieti. sa vina cati mai multi straini cat mai multi cumpararatori straini dw terenuri investitori cu capital puternic. agrucultura performanta se poate face in suprafete mari in firme mari puternice care au angajati cu caracter permanent produc inmafazineaza proceseaza valorifica . au suprafete mari in ferme mari cu diverse ramuri ale agriculturii. cine are 100 de ha de cultura vegetala tre ute la apia sa aiba si un sector zootehnic si cativa angajati . nu are ? sa nu mai primeasca subventii. subventii sa primeasca doar fermierii care produc-procezeaza/valorifica.

  1. Tot inapoiat ai ramas.
   Tu nu intelegi ca e treader nu fermier.ce straini sa vina ? Ce sa faca sa ne faca sclavi pe toti?
   Pai daca traderul a facut profit si isi permite sa faca sponsorizari de 4000 euro de persoana inseamna ca a furat de la fermierul roman cu 100 ha si cei care trebuiau sa-l apere ,au inchis ochii sau sunt si ei in excursie ca strainul stie sa se faca ,,placut si util,,

 3. Deci a-ti retinut treader nu fermier.!
  Fermierii stau la munca si platesc rate la banci pentru imputuri si taxe la stat.Sa plateasca salariile de lux ale bugetarilor in timp ce acestia stau la birou si posteaza pe Facebook in loc sa faca controale la traderii care sunt plecati in excursii de lux.
  Vai de tara asta si de politicienii ei analfabeti.

Scrie un comentariu