Creșterea animalelorŞtiri agricole

CURENT ELECTRIC SUBVENȚIONAT pentru CRESCĂTORII DE ANIMALE! Ce s-a discutat ASTĂZI LA MADR!

Crescătorii de animale, în centrul discuțiilor care au avut loc astăzi, marți – 30 ianuarie, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Producătorii agricoli ar putea beneficia pe viitor de subvenționarea curentului electric, după cum se arată într-o postarea pe pagina personală de Facebook a secretarului de stat din cadrul MADR, Daniel Botănoiu. 


Despre impozitarea pe forța de muncă, teledetecție, subvenționarea curentului electric în fermele zootehnice, reorganizarea MADR și a unor structuri aflate în subordine, precum și situația institutelor și stațiunilor de cercetare agricole, împreună cu membrii Biroului Executiv ai “AGROSTAR” – Federației Naționale a Sindicatelor din Agricultură, Alimentație, Tutun, Domenii și Servicii Conexe. Voi răspunde pozitiv mereu invitațiilor venite din partea domnului președinte Ștefan Nicolae și, totodată, țin să precizez că a fost o deosebită plăcere să revăd profesioniștii din domeniu”, a arătat secretarul de stat Daniel Botănoiu.

Vă reamintim că ieri, luni – 29 ianuarie, a avut loc învestirea noului Guvern. În Executiv condus de premierul Viorica Dăncilă, portofoliul de la Agricultură a rămas în grija ministrului Petre Daea care, până la acest moment, nu a făcut vreun anunț că ar intenționa să schimbe în vreun fel componența conducerii de la MADR.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu