Ştiri agricole

EXCLUSIV! Fermierul CORNEL STROESCU A DEMISIONAT din LAPAR!

Ziua confruntărilor în Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România – LAPAR s-a lăsat cu o primă demisie. Preşedintele Asociaţiei Producătorilor Agricoli (APA) Mehedinţi, Cornel Stroescu, şi-a înaintat astăzi, 8 februarie, demisia din calitatea de membru al Ligii. Totul este o încheiere a unui scandal care durează de două săptămâni în interiorul LAPAR.


Cornel Stroescu şi-a dat demisia din LAPAR în faţa colegilor din Consiliul Director urmând ca la Adunarea Generală să o prezinte şi în scris.

”Oamenii vor vota dacă mă acceptă pe mine sau pe Baciu. Iar din toate discuţiile ei totuşi îl vor pe el. Eu nu vreau să afectez în vreun fel LAPAR şi nici asociaţia de la Mehedinţi de aceea am şi decis să mă retrag. Practic m-am săturat să ascult aceeaşi placă de 6 ani, a preşeditelui Laurenţiu Baciu, că el se chinuie, că a făcut mii de kilometri. Cred că toate astea trebuie asumate de un lider şi trebuie să de zbaţi pentru fermieri deoarce te-au ales. Dacă nu poţi sau este prea mult renunţi şi laşi locul altuia. Eu o spun încă o dată: să vină preşedintele LAPAR în faţă şi să spună concret ce a făcu pentru fermierii români ”, ne-a declarat Stroescu în exclusivitate.

Acesta spune că a ridicat în discuţiile de astăzi probleme grave cu care se confruntă fermierii şi anume întârzierea subvenţiilor sau acciza la motorină care a rămas neschimbată chiar dacă preţul combustibilului a crescut.  

”Am ridicat spre exemplu problema subvenţiilor iar replica pe care am primit-o a fost că banii s-au dat că are el situaţia de la ministrul agriculturii. Şi asta în condiţiile în care toţi cei prezenţi în sală au spus că nu au luat niciun ban. Colegii din LAPAR mi-au dat dreptate dar când a fost să ia cuvântul au dat-o la întors. Eu nu pot să mă prefac adică ori luptăm, ori ne prefacem. Eu nu am o problemă cu Liga în sine de aceea iau în calcul să mă întorc atunci când preşedinte a mai fi Laurenţiu Baciu. Eu rămân, repet, membru al asociaţiei de la Mehedinţi pe care eu am înfiinţat-o ”, a mai spus Cornel Stroescu.

Fermierul a dorit să sublinieze ferm că nu îşi doreşte postul de preşedinte al LAPAR aşa cum i s-a reproşat.

Citiţi şi

ZIUA CONFRUNTĂRILOR ÎN LAPAR! Ce replică are CORNEL STROESCU la acuzațiile aduse de PREȘEDINTELE LAURENȚIU BACIU!

O nouă scrisoare pune GAZ PE FOC ÎN LAPAR! Fermierul CORNEL STROESCU, amenințat cu EXCLUDEREA DIN ORGANIZAȚIE!

RĂZBOI PE FAȚĂ ÎN LAPAR! Nu mai este cale de ÎMPĂCARE ÎNTRE BACIU ȘI SITARU!

Fermierul NICOLAE SITARU îi cere explicații președintelui LAPAR, LAURENȚIU BACIU


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


4 comentarii

  1. am trimis mai multe e-mail-uri la LAPAR.
    NU AM PRIMIT NICI UN RASPUNS, DE CE?, PENTRU CA ACOLO CRED CA E DEZORDINE, NU AU SECRETARA, N-AU CHEF DE LUCRU, NU STIU.
    DACA INTRI PE SAITUL ASOCIATIEI NU GASESTI UN NR. DE TELEFON AL ASOCIATIEI, UN NR. DE TELEFON AL PRESEDINTELUI SA POTI VORBI CU EL.
    DIN ACEASTA SCURTA INCERCARE DE A LUA LEGATURA CU laparul am ramas cu un gust amar, cred ca trebuie sa-si schimbe managementu in privinta comunicarii

  2. Are pe dracu!!!! Nu a fost în stare să lege două vorbe în ședință. De 2 ani nu participă la sedințele LAPAR și are sânge în instalație , hai să finm serioși.

Scrie un comentariu