Ştiri agricole

CONDUCEREA LAPAR, comunicare OFICIALĂ despre DISCUȚIILE ÎNCINSE de la ȘEDINȚA DE ASTĂZI!

O ședință plină – atât ca agendă, cât și la nivelul mesajelor. Comitetul Director al Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR) a emis o informare de presă în care anunță care au fost punctele principale ale discuțiilor din ședința de astăzi, joi – 8 februarie.

Vă reamintim că în cadrul discuțiilor, fermierul Cornel Stroescu a decis să își dea demisia din cadrul LAPAR. Acesta avea și funcția de președinte al Asociației Producătorilor Agricoli din județul Mehedinți.

Citiți și:

EXCLUSIV! Fermierul CORNEL STROESCU A DEMISIONAT din LAPAR!

Agrointeligența – www.agrointel.ro vă prezintă integral informarea publicată de LAPAR pe pagina de Facebook a directorului executiv al organizației, Dragnea Eugenia.

”Vă informăm că astăzi, 08.02.2018, a avut loc ședinta Consiliului Director Lărgit al LAPAR.

În cadrul ședintei s-au adus la cunoștința membrilor rezultatele deplasării la Bruxelles a Președintelui LAPAR la Grupul de Dialog Civil din cadrul Comisiei Europene din data de 06.02.2018.

Totodată, cu această ocazie, membrii Consiliului Director au solicitat, urmare a punctului de vedere exprimat de dl. Cornel Stroescu, în sedinta, excluderea sa din organizație. La această propunere, dl. Stroescu a decis retragerea sa din LAPAR, Asociația Producatorilor Agricoli din judetul Mehedinti rămânând în continuare membră a LAPAR.

De asemenea, Consiliul Director a luat act de retragere a domnului Nicolae Sitaru din funcția de vicepreședinte al LAPAR.

Membrii Consiliului Director, în unanimitate, și-au exprimat susținerea necondiționată pentru președintele Laurențiu Baciu și a acțiunilor sale.

CONSILIUL DIRECTOR LAPAR”


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

  1. As dori să ştiu dacă la Grupul de Dialog Civil din cadrul Cons.Europei din 06.02.2018 au participat şi reprezentanţi ai Guvernelor ţărilor UE.Rog să publicaţi toate comentariile civilizate şi să nu le mai cenzuraţi,după propriile interese ale unei persoane sau a unui grup de persoane.Libertatea de exprimare este prevăzută în Constituţia României .Şi nimeni nu e mai presus de lege

Scrie un comentariu