Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2018

FERMIERII – LA APIA! Avertismentul MINISTRULUI DAEA despre SUBVENȚIILE AGRICOLE!

Fermierii, la centrele teritoriale ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Ministrul Agriculturii Petre Daea vine cu informații de mare interes pentru producătorii agricoli care solicită subvenții în acest an.

Șeful de la Agricultură a anunțat în platoul emisiunii ”Viața Satului” de la TVR 1 că numărul agricultorilor care au depus cererile unice la APIA în prima zi a fost circa 4.000 de fermieri. Petre Daea a recunoscut că spera ca numărul să fie mai mare, însă vremea a fost cea care i-a făcut pe fermieri să amâne depunerea cererilor unice în primele zile de la demararea campaniei la toate centrele APIA, respectiv începând cu 1 martie.

Am declanșat pe 1 martie, acum, acest proces de depunere a cererilor. Mă așteptam la mai mult în prima zi, dar, sigur, explicațiile mi le-au dat că a fost această temperatură mare. Nu s-au prezentat în prima zi decât vreo 3.400 – 4.200 până acum, până seara. 4.000 de fermieri”, a vorbit ministrul, în cifre aproximative, despre numărul celor care au depus cererea unică la APIA la începutul campaniei din acest an.

Indiferent de vreme, dacă plouă sau ninge, dacă e cald sau frig, nicio justificare nu intră în decizia mea de a prelungi după 15 mai (campania de depunere a cererilor unice – n.r.) pentru că fac rău fermierilor și țării. Și eu vreau să fac bine. Îi rog să respecte graficul”, a fost avertismentul, dar și apelul ministrului Petre Daea pentru fermierii care vor să ia subvenții.

Petre Daea a vorbit de o acțiune concentrată și din partea direcțiilor agricole, dar și a celorlalte structuri subordonate MADR pentru a mobiliza pe toată lumea să depună cererea APIA din timp.

Vă reamintim că subvențiile agricole se acordă în baza unei cereri unice ce se depune la centrele APIA în perioada 1 martie-15 mai.

Citiți și:

ULTIMA ORĂ! APELUL ministrului PETRE DAEA pentru TOȚI FERMIERII!

PLĂȚI APIA 2018. REGULILE OBLIGATORII pentru care riscați SĂ PIERDEȚI SUBVENȚIA!

SUBVENȚII MAI MARI pentru FERMIERI ÎN 2018! Anunțul OFICIAL al Ministerului Agriculturii!

AGROINTELIGENȚA vă ajută! Descărcați CEREREA UNICĂ APIA 2018 cu toate MODIFICĂRILE pentru SUBVENȚII!

COMUNELE unde fermierii POT CERE BANI ÎN PLUS LA HECTAR! Subvențiile BONUS pot depăși 600 euro/ha!

APIA ANUNȚĂ! DOCUMENTELE fără care NU MAI LUAȚI SUBVENȚIA PE HECTAR!

SUBVENŢII 2018: ORDINEA în care FERMIERII SUNT CHEMAŢI LA APIA!

APIA – COMUNICAT despre SUBVENȚIILE FERMIERILOR pentru ANUL 2018!

7 comentarii

  1. Sa se faca pe baza de programare , iar cine nu isi respecta programarea sa fie lasat la sfarsit iar cine nu se incadreaza in termenul fixat de Apia sa nu i se mai primeasca doasarul. Nu trebuie sa suferim ceilalti din cauza la 2- 3 neglijenti.

  2. Mai nenorocitilor de toamna trecuta tot astept banii si voi acum mi-ati dat doar 300 de lei? Ce faceti cu banii nostri? Imi dati ca la milog 300 de lei? Sa vii bagati voi in cur luavar dracu de imbecili!

  3. Nici un ban nu a intrat in cont. tot sun la Apia si imi zice ca e dosarul in lucru la Bucuresti si nu stie nimic. Niste mincinosi in frunte cu ministrul. dat bani pe anul trecut si dupa aia sa ne chemati sa depunem dosarele.

  4. Dl ministrul este dezinformat .cel puțin în jud. Buzău fermierii sunt invitați la centrul rele regionale , nu merg din propria inițiativă .

    1. In toate judetele merg pe bază de invitatie, nu vad unde anume spune ministrul ca merg din proprie initiativă. A spus ca nu s-au prezentat in prima zi desi erau programati!

Scrie un comentariu


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!