Ştiri agricole

EXCLUSIV! CRISTINA CIONGA – în echipa APPR! Ce funcție va ocupa în ORGANIZAȚIA DE FERMIERI!

Asociația Producătorilor de Porumb din România (APPR) a cooptat în echipă una dintre cele mai influente figuri din agricultura românească! Este vorba despre Cristina Cionga, cunoscută fermierilor mai ales ca una dintre personalitățile care au gestionat partea de comunicare strategică pentru cele mai puternice branduri de semințe din România – Pioneer și Monsanto.

Conform informațiilor Agrointeligența – www.agrointel.ro, alăturarea Cristinei Cionga în echipa APPR a venit în contextul în care organizația de fermieri își dorește să aibă o voce mai puternică și o implicare mai activă în planul legislativ și de relaționare mai ales cu cu autoritățile și cu companiile din agribusiness.

În cadrul APPR, Cristina Cionga va ocupa funcția de Consilier Relații Guvernamentale și Cooperare Externă.

Asociația Producătorilor de Porumb din România este o asociație profesională formată din producători agricoli, dar si reprezentanți ai lanțului profesional de porumb din România. ”Reprezentăm interesele producătorilor de porumb din România la nivel național și european. APPR face parte din Confederația Europeană a Producătorilor de porumb (CEPM), care reprezintă cele mai mari țări producătoare de porumb din Europa. Obiectivul principal: furnizarea de expertiză tehnică, comunicare economică și profesională pentru membrii și organizațiile profesionale ale fermierilor din România”, se arată pe site-ul organizației de fermieri.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


2 comentarii

Scrie un comentariu