Ştiri agricoleStrategii de afaceri

ALCEDO-ALCHIMEX, aniversare cu mare fast. VICENȚIU CREMENEANU: ”Gestionăm afacerile agricole CU ÎNCREDERE ȘI PROFESIONALISM”

Agricultura iscusită, de 20 de ani în fermele românești! Performanța și longevitatea colaborării dintre Alchimex și agricultorii români au fost aniversate miercuri, 6 iunie, la București.

La Teatrul Elisabeta din Capitală, Alcedo a organizat un eveniment ce a reunit o parte importantă a colaboratorilor, dar și oamenii importanți care formează echipele Alcedo-Alchimex. Aniversarea a fost marcată de lansarea oficială a aplicației Alcedo România, o aplicație gratuită ce poate fi utilizată pe toate dispozitivele mobile – atât cele iOS, cât și cele cu sistem de operare Android.

Agricultura de astăzi – dar și cea a viitorului, este una în care trebuie să îmbinăm tradiția cu tehnologia. Aceasta este tendința – trebuie să avem acces la cele mai noi cuceriri ale tehnologiei pentru a putea pune în valoare natura. Știți bine că agricultorii sunt dependenți de natură, de aceea ei trebuie să scoată tot ce este mai bun din zonele în care lucrează, să fie tot timpul adaptați problemelor din zona acestea. De aceea consider că această aplicație este utilă pentru că oricând fermierul poate avea acces la cele mai bune informații. Dacă până acum am fost alături de fermieri prin consultanța pe care am dat-o, dacă am fost în teren, am fost sunați, acum aplicația poate fi un mijloc de a pune în valoare mai bine tot ce am dobândit până acum alături de fermieri”, a spus în cadrul evenimentului Vicențiu Cremeneanu, președintele Grupului Alcedo.

Nu există probleme care să nu poată fi rezolvate, important este să avem soluția corectă la momentul oportun, a mai punctat Vicențiu Cremeneanu, subliniind că longevitatea Alchimex – brand ce a împlinit 20 de ani de activitate, este o dovadă a portofoliului de produse de calitate întrucât ”în agricultură, minciuna nu durează decât un ciclu”.  ”Noi am reușit să dovedim că putem gestiona o bună parte din afacerile agricole din România cu încredere și profesionalism”, a mai spus președintele Alcedo, mulțumind în finalul discursului său atât întregii echipe, cât mai ales fermierilor și distribuitorilor companiei.

Evenimentul aniversar al companiei Alcedo a oferit invitaților nu doar prilejul unei reuniuni de zile mari într-un cadru special ci și o seară cu momente artistice și culinare deosebite.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu