Ştiri agricoleUtilaje și tehnologii

DEMONSTRAȚIE PE AERODROM! Fermierii, invitați la lansarea DRONELOR PARROT ÎN ROMÂNIA!

Demonstrație pe aerodrom cu drone pentru agricultură! Fermierii sunt invitați la un eveniment dedicat celor mai noi tehnologii care îi ajută să își crească producțiile agricole: dronele. Și nu orice drone, ci dronele Parrot, considerate a fi cele mai performante și eficiente pentru monitorizarea culturilor agricole.

Citiți și: PARROT – cele mai apreciate DRONE PENTRU AGRICULTURĂ, acum și în România. CÂT COSTĂ SUPER-ECHIPAMENTELE!

Producătorii agricoli și nu numai sunt așteptați pe Aerodromul Aerogetic (DN71, km 60, între București și Târgoviște), marți, 12 iunie, începând cu ora 10.30, la evenimentul de lansare a celor mai noi drone dedicate agriculturii. Parrot, împreună cu Falcon Electronics vor organiza un eveniment complex ce va include nu doar prezentarea aparatelor de zbor pentru monitorizarea culturilor, ci și demonstrații în aer și cu funcționalitățile dronelor.

Demonstrația LIVE este organizată în premieră în România, iar prezentarea și demonstrația vor fi susținute de către Dominik Wójcik, Sales Manager pentru Europa Centrală și de Est la Parrot GmbH Germania.

Fermierii care doresc să participe la eveniment pot confirma prezența sau pot solicita detalii printr-un mesaj la adresa de email [email protected] sau la tel. 0737.717.885.

Se asigură transportul până la Aeroportul Aerogetic și înapoi, cu plecare de la sediul companiei Falcon din Splaiul Unirii, nr. 247-251, din București.

Citiți și: DRONA PARROT: Peste 80 de hectare în doar 30 de minute!

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!