Ştiri agricole

FATA Asigurări lărgește gama de riscuri acoperite. Ultima ofertă vizează utilajele agricole

FATA Asigurări a lansat pe piaţă o ofertă specială destinată proprietarilor de echipamente şi utilaje agricole. Aceasta acoperă o gamă largă de riscuri, de la ciocnirea sau lovirea utilajului, până la incendiul, explozia sau furtul acestuia.

Pe lângă poliţele aflate în mod tradiţional în portofoliul companiei, FATA Asigurări a decis ca, începând din acest an, să vină în întâmpinarea nevoilor prestatorilor de servicii în agricultură şi deţinătorilor de echipamente şi utilaje agricole cu un produs de asigurare specializat şi competitiv, atât din punct de vedere al raportului calitate – preţ, cât şi ca acoperire a riscurilor, se arată într-un comunicat al companiei.

Noul produs este disponibil în două variante de acoperire. Varianta 1 acoperă ciocnirea, lovirea, izbirea, căderea sau răsturnarea respectivului utilaj, trăsnetul, incendiul, explozia sau furtul acestuia. Pe lângă riscurile menţionate anterior, Varianta 2 acopera şi avariile apărute în timpul circulaţiei pe drumurile publice.

“Oferim un produs complet şi modular de asigurare a acestor echipamente, cu un discount promoţional de 10% valabil în această campanie. Produsul poate acoperi atât evenimentele ce apar pe frontul de lucru, cât şi în timpul transbordării de la o suprafaţă la alta şi chiar a riscurilor rutiere (echivalent CASCO). Preţul asigurării acestor utilaje la FATA este de circa 1% din suma asigurată pentru utilajele autopropulsate, respectiv de 0,5% pentru cele tractate”, declară Bogdan Pîrvu, Director General, FATA Asigurări.

Spre exemplu, pentru un tractor în valoare de 100.000 Euro, prima anuală ar fi doar 1.150 Euro, dacă se optează pentru Varianta 1 de acoperire şi/sau de 1.000 Euro pentru Varianta 2. De asemenea, pentru utilajele tractate (luând în calcul o valoare estimată a acestora de 20.000 Euro) prima de asigurare va fi doar 160 Euro în Varianta 1, respectiv 100 Euro în Varianta 2.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!