Agrointeligența – SINGURA revistă gratuită pentru fermieri!

În premieră, din aprilie 2015, tirajul revistei noastre este distribuit GRATUIT către 6.000 de fermieri și profesioniști din agribusiness din întreaga țară.

Agrointeligența este prima revistă comercială gratuită pentru fermieri și specialiști din agribusiness, fiind trimisă acestora direct prin Poșta Română și parteneri. În total, 6.000 de profesioniști din agricultură primesc revista noastră acasă (sau la adresa de corespondență a fermei), fără nici un cost

”Este un proiect la care s-a muncit mult pentru și care poziționează revista Agrointeligența și pe partenerii noștri mai aproape de fermieri. Pentru început, avem un tiraj de 6.000 de exemplare distribuite gratuit prin intermediul Poștei Române și prin intermediul partenerilor către fermierii din baza noastră de date. Partenerii noștri de publicitate au confimarea că revista ajunge în ferme, la profesioniștii implicați în agricultură. Agrointeligența devine, astfel, nu doar un proiect editorial unic – căci ne păstrăm profilul articolelor de calitate, cât și un instrument prin care fermierii află care sunt cele mai bune oferte ale companiilor de agribusiness”, declară Vlad Macovei, director general Agrointeligența.

Începând din ianuarie 2017, revista Agrointeligența și site-ul său sunt membre ale Biroului Român de Audit al Tirajelor – BRAT. Profilul companiei cu tirajele lunare și audiența online, ambele măsurate de instrumente profesioniste și independente, poate fi vizualizat pe www.brat.ro.

Lansată la finele anului 2012, platforma Agrointeligența include revista Agrointeligența – cea mai influentă publicație de profil, cel mai citit site de agricultură – www.agrointeligenta.ro și emisiunea Agrointeligența LIVE – difuzată în direct pe pagina de Facebook Agrointeligenta.

”În acest moment, suntem cea mai relevantă sursă de informații pentru oamenii din agricultura românească. Cea mai influentă revistă de agribusiness, cel mai citit site de agricultură, singura emisiune de profil în mediul online, toate aceste mijloace de comunicare sunt puse la dispoziția fermierilor, mari sau mici, din această țară” – Vlad Macovei, director general Agrointeligența.

Dacă sunteți fermier sau profesionist în agribusiness și doriți să primiți revista gratuit, vă rugăm să ne dați mail la [email protected] în care să includeți următoarele:

-Nume și prenume

-Detalii minime despre activitatea pe care o desfășurați

-Datele de identificare ale societății sau PFA-ului

-Adresa de corespondență unde doriți să primiți revista

-Număr de telefon pentru un eventual contact

Coperta Martie/2017