Ştiri agricole

LOCURI de MUNCĂ în AGRICULTURA DIN OLANDA: SALARIUL depășește 1500 DE EURO PE LUNĂ!

Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă București dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 426 locuri de muncă ȋn Olanda, printre care și lucrători în agricultură. Contractele de muncă sunt pe o perioadă determinată, de 3 – 12 luni!

Iată care sunt posturile pentru care se caută muncitori în domeniul agricol:
-lucrător ȋn seră – 100 de posturi,
– muncitor necalificat prelucrare și ambalare carne de pasăre – 30 de posturi,
– culegător floarea – soarelui – 10 posturi,
– culegător căpșune și alte fructe – 10 posturi,
– culegător și sortator flori – 5 posturi,
– muncitor la prelucrarea peștelui – 1 post.

Salariul oferit este de 1456 – 1510,88 euro brut/lună pentru posturile de lucrător ȋn seră, 9,64 – 10,12 euro brut/oră pentru postul de muncitor necalificat prelucrare și ambalare carne de pasăre, 9,59 – 10,76 euro brut/oră pentru posturile de culegător căpșune/alte fructe, culegător floarea-soarelui și culegător și sortator flori, 9,22 euro brut/oră pentru posturile de creator buchete de flori și 9,20 euro brut/oră pentru postul de muncitor la prelucrarea peștelui.

Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experiență și/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de limbă engleză sau germană.
Persoanele interesate, care corespund condițiilor ofertelor de muncă, pot aplica direct prin accesarea acestora pe site-ul EURES național www.eures.anofm.ro, rubrica Mod de aplicare.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!