• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROGNOZA METEO: Cum va fi vremea SĂPTĂMÂNA VIITOARE!

  agrointeligenta.ro -

  Prognoza meteo pentru săptămâna următoare! Meteorologii anunță că vremea va fi în general instabilă, iar în jumătatea de sud a ţării se va răcori. Sunt aşteptate ploi, descărcări electrice, vijelii şi izolat căderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade.

  Cum va fi vremea luni, 23 iulie

  Vremea va fi în general instabilă, iar în jumătatea de sud a ţãrii se va rãcori. Vor fi înnorări temporar accentuate, iar în sudul, estul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, vor fi intervale de timp cu averse local torenţiale, descărcări electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce vor lua trecător aspect de vijelie şi izolat cãderi de grindinã.

  În aceste regiuni se vor înregistra cantităţi de apă ce vor depăşi local 20…25 l/mp şi izolat 50…60 l/mp. În restul teritoriului fenomenele asociate instabilităţii atmosferice se vor semnala pe arii restrânse şi la cote mai reduse. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 şi 21 de grade.

  Cum va fi vremea marți, 24 iulie

  Vremea se va menţine în general instabilă, iar în cea mai mare parte a ţãrii valorile termice diurne se vor situa sub mediile multianuale. În sudul, estul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de deal şi munte, înnorãrile vor fi temporar accentuate şi pe arii extinse se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, însoţite şi de intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi descãrcãri electrice. Vor mai fi condiţii de grindinã.

  În regiunile vestice, ploile de scurtã duratã se vor semnala local, iar vântul va sufla în general moderat.

  Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 şi 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 şi 21 de grade.

  Cum va fi vremea miercuri, 25 iulie

  Instabilitatea atmosfericã se va menţine pronunţatã în cea mai mare parte a ţãrii. Vor fi înnorãri accentuate şi pe arii relativ extinse averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, îndeosebi dupã-amiaza şi noaptea. Izolat cantitãţile de apã vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 12 şi 22 de grade. BUCURESTI Vremea se va menţine în general instabilã şi rãcoroasã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi noaptea, vor fi averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

  Cum va fi vremea joi, 26 iulie

  Instabilitatea atmosferică se va menţine pronunţatã în cea mai mare parte a ţãrii. Îndeosebi în a doua parte a zilei şi la începutul nopţii, cerul va prezenta înnorãri temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Îndeosebi în zonele de deal şi de munte, local se vor înregistra cantitãţi însemnate de apã. Izolat vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 şi 31 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime se vor situa între 12 şi 22 de grade. Vremea se va menţine în general instabilã şi rãcoroasã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate şi, mai ales dupã-amiaza şi noaptea, vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 27…28 de grade, iar cea minimã va fi de 17…18 grade.

  Începând de vineri, 27 iulie, vremea va continua sã fie instabilă şi rãcoroasă. În toate regiunile, dar mai ales în centru, sud şi est, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificãri ale vântului.


  Te-ar mai putea interesa

  Vremea de schimbă radical. Șefa ANM anunță ploi și temperaturi cu minus A apărut în supermarketuri carnea de miel adusă din Australia Andrei și Oana Nicola s-au întors din Anglia pentru a-și face fermă de Angus la Porumbacu de Jos

  Ultimele știri

  Ferme agricole închise de Garda de Mediu! Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Ploi și vreme rece la final de aprilie. Când se schimbă temperaturile