Ştiri agricoleStrategii de afaceri

SIVECO, scoasă definitiv din LICITAȚIA APIA de aproximativ 100 DE MILIOANE DE LEI!

Compania Siveco a pierdut definitiv posibilitatea șansa de a-și adjudeca licitația pentru contractul de extindere a sistemului IT, estimat la aproximativ 100 milioane de lei. Decizia vine de la Curtea de Apel București care a respins, acum, printr-o decizie definitivă, recursul companiei împotriva unei hotărâri a Tribunalului București din luna martie a acestui an, care, la rândul său, a respins o contestație a Siveco România.

La prima instanță, compania a contestat mai multe decizii ale APIA, printre care anularea deciziei de respingere a ofertei Siveco România ca inacceptabilă și anularea actelor prin care instituția a declarat acceptabile ofertele depuse de Telekom România Communications (fost Romtelecom) și asocierea formată din S&T Romania și Teamnet World Professional Services, precum și obligarea APIA la reevaluarea ofertelor acestora.

Citiți mai multe despre acest subiect pe www.profit.ro

Vă reamintim că la mijlocul lunii iulie, APIA a decis să semneze, însă, un contract de urgență cu Siveco pentru servicii de mentenanță destinat plăților directe pentru fermieri. Valoarea acestui contract este de 5,1 milioane de lei pentru o perioadă de 6 luni.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


Scrie un comentariu