• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • ADIO BIDOANE ȘI SACI! UN PRODUCĂTOR ROMÂN a lansat INPUTURILE AGRICOLE sub formă de TABLETĂ EFERVESCENTĂ!

    agrointeligenta.ro -

    Norofert Organics, producător român de inputuri ecologice, lansează tableta efervescentă, un produs unic și revoluționar cu o serie de avantajele pentru fermieri. În prima fază, produsul este destinat piețelor din România, Spania și Croația.

    Cel mai important producător român de inputuri pentru agricultura ecologică anunță lansarea pe piață a primei game complete de fitosanitare și îngrășăminte ecologice din Europa, sub formă de tablete efervescente, care revoluționează felul în care erau tratate până acum culturile agricole ecologice. Pentru realizarea tabletei efervescente, producătorii români au colaborat cu cercetători din Marea Britanie, Croația, Ungaria și Lituania.

    Noul produs utilizează tehnologia BioChain, care permite prezența a 4-6 substanțe active într-o tabletă, se dizolvă complet în maximum 60 de secunde, fără depuneri sau reziduuri și nu prezintă risc de fermentare și degradare la căldură, cum se întâmplă în cazul majorității inputurilor ecologice.

    Un alt avantaj major al tabletei efervescente constă în eficientizarea transportului în câmp și reducerea semnificativă a spațiului de depozitare – un flacon de 1,2 kilograme devine o tabletă efervescentă de 250 grame. În plus, termenul de valabilitate al produselor poate crește de la 3-6 luni la 5-7 ani.

    Gama noastră completă de produse conține tratament de sămânță, tratamente fitosanitare, îngrășământ de sol și îngrășăminte foliare și poate acoperi toate nevoile unei culturi ecologice. Fiecare agricultor care va folosi aceste produse va beneficia de consiliere de la momentul însămânțării și până la recoltat”, a precizat Vlad Popescu, director general Norofert Organics.

    Toate produsele pe care le propunem acum sunt în patent pending național și internațional. Începând cu anul 2019 vom fi prezenți și pe piețe din alte ţări, precum Spania și Croația. România este o piață bună și în creștere pentru agricultura ecologică, dar pentru că în acest moment deținem produse competitive la nivel european, prin aceste tablete efervescente putem să realizăm o dezvoltare rapidă și în afara țării”, a declarat Mugurel Gabriel Ionel, director executiv Norofert Organics.

    Tehnologia BioChain, are caracter preventiv, folosește îngrășăminte și fito-sanitare 100% organice, formulate pe bază de materii prime vegetale, animale, bacterii și microorganisme din natură, benefice plantelor și solului și este în totalitate ecologică.

    Noua gamă de produse Norofert Organics este alcătuită din 14 produse noi: fertilizanți, insecticide, fungicide, tratament sămânță, produse speciale și îngrășăminte de sol granulate. Toate aceste produse sunt interconectate și reprezintă un adevărat kit prin aplicarea căruia se obțin rezultate spectaculoase. Acest lucru înseamnă că fiecare produs are un rol foarte bine stabilit și îi oferă următorului produs din „lanțul bio” terenul propice pentru obținerea celor mai bune rezultate.

    Norofert Organics, care face parte din grupul Norofert, cu capital 100% românesc, este primul producător de inputuri ecologice din România și are în portofoliu gama completă de fitosanitare și îngrășăminte destinate agriculturii organice. O parte importantă a activității constă în cercetare și inovație. Laboratoarele Norofert Organics își propun să ofere an de an produse noi, care acoperă toate necesitățile unei culturi – de la fertilizare foliară sau solidă până la combaterea dăunătorilor și limitarea absorbției de metale grele în plantă. Începând cu anul 2016, Norofert deține prima fabrică de fungicide, insecticide și îngrășăminte ecologice din România, asigurând necesarul pentru fermieri din sistemul ecologic, la nivel național. Produsele sunt realizate în conformitate cu regulamentele Europene (Reg. CE 889/2007 de punere în aplicare a Reg. CE 834/2007).


    Te-ar mai putea interesa

    Tractoarele Zetor pe care fermierii le pot cumpăra prin programul Rabla pentru Tractoare Piața cerealelor, din nou sub presiune. Prețuri la zi Tractoarele New Holland pe care fermierii le pot cumpăra prin Programul Rabla pentru Tractoare

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial