Ştiri agricole

ESTE OFICIAL. Comisarul european PHIL HOGAN va veni în România la jumătatea lunii!

Comisarul Phil Hogan va veni în România

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, 31 august, că Phil Hogan, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală, va veni în România la jumătatea lunii septembrie, în contextul discuţiilor legate de măsurile privind Pesta Porcină Africană (PPA), potrivit Mediafax.

„Uitaţi-vă şi la ţările celelalte, din păcate este un virus care nu are antidot şi nu putem să spunem că eradicăm de mâine de peste tot, dar că vom lua toate măsurile. Am avut experţi de la Comisia Europeană şi în curând vom avea, în România, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, astăzi, la Constanţa.

Potrivit programului oficial, comisarul va merge şi la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie, alături de comisarul pentru Politică Regională, Corina Creţu. Aceasta va fi cea de-a doua vizită a comisarului Hogan în âara noastră, prima având loc imediat după preluarea portofoliului, în luna martie 2015.

În luna iulie, Viorica Dancilă s-a aflat într-o vizită de lucru la Bruxelles, moment în care i-a adresat comisarului Phill Hogan invitația de a veni în România.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!