• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • JD Agro Cocora: ”Cultivând pământul, creștem comunitatea!”

  Oana Timar -

  „Unde-s mulți puterea crește”, spune o vorbă din popor. Și când fiecare contribuie la binele comun, atunci viața devine mai bună pentru toată lumea. JD Agro Cocora întoarce în comunitatea locală, drept mulțumire pentru implicarea concetățenilor, o parte din beneficiile obținute din activitatea desfășurată în județele Ialomița și Constanța.

  La JD Agro Cocora, recoltarea se face cu cele mai moderne utilaje

  Susținem pasiunile locale

  Unul dintre principiile JD Agro Cocora este sprijinirea noilor generații, prin asigurarea celor mai bune condiții de dezvoltare. De aceea, compania a susținut tinerii sportivi, sponsorizând echipele de fotbal Luceafărul Amzacea și AS Pelinul (comuna Comana), spre spre folosul ambițioșilor jucători locali, cărora le-a fost impulsionat elanul și le-a fost stimulată ascensiunea profesională.

  Anul școlar începe cu un cadou

  Mai ales în zona rurală, copiii trebuie susținuți pentru a merge la școală. De aceea, din data de 10 septembrie se continuă un proiect inițiat în anii anteriori – „Din nou la școală”, prin care se oferă elevilor ghiozdane complet echipate. Beneficiarii sunt elevii ce urmează cursurile școlilor din Cocora, Reviga (jud. Ialomița), Amzacea, Plopeni, Chirnogeni (jud. Constanța). De asemenea, elevii din Valea Măcrișului (jud. Ialomița) vor începe anul școlar cu rechizite oferite de către acestă companie, în această comună programul fiind desfășurat prin intermediul fermei Agri Gain, una dintre unitățile JD Agro Cocora.

  Și sprijinul nu se oprește aici

  Următoarea inițativă locală desfășurată de compania JD Agro Cocora este renovarea școlii din comuna Plopeni, jud. Constanța. Proiectul se află momentan în etapa de obținere a aprobărilor și este programat să se desfășoare în vacanța din luna octombrie.

  Rapița este una dintre culturile importante la JD Agro Cocora

  Despre JD Agro Cocora

  JD Agro Cocora S.R.L. este o filială românească a Romania Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan societatea exploatează o suprafaţă de 10.500 ha în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă formată din specialiști în agricultură din România și a angajat locuitori din județele Constanța și Ialomița, creând astfel noi locuri de muncă. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiență internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.

  Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcție a fost finalizată în 2009, include o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450 de metri pătrați, precum și un atelier, spaţii pentru substanţe chimice şi zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deține o hală cu o suprafaţă de 2.550 de metri pătrați şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitalte totală de depozitare de 40.000 de tone.

  JD Agro Cocora încurajează proprietarii români de terenuri arabile să dea în arendă pământul către compania care le oferă o valoare corectă a arendei, o arendă pe care JD Agro Cocora o plătește sigur și la timp. Detalii pe www.agrococora.ro și la reprezentanții JD Agro Cocora.


  Te-ar mai putea interesa

  Vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, dar și vijelii și căderi de grindină Alertă ANM de ploi, vijelii și grindină în 14 județe. Cantitățile de apă vor depăși 40 l/mp Județul unde jumătate din suprafața semănată cu grâu este deja calamitată de secetă

  Ultimele știri

  Avertismentul unui șef APIA: Fermierii care rămân fără subvenții în acest an! Anchetat de fraudă după ce a câștigat licitația pentru a cumpăra un port la Dunăre ANAF s-a răzgândit! Noua taxă pentru transport nu se va mai aplica pentru micii fermieri!