• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • FERMIERII, alături de AGRO-EST MUNTENIA la aniversarea a 10 ANI DE ACTIVITATE: ÎMPREUNĂ CULTIVĂM TRADIȚIA!

  Oana Timar -

  Compania Agro-Est Muntenia a îmbrăcat astăzi – miercuri 28 noiembrie, haine de sărbătoare! În cadrul unei conferințe aniversare care a avut loc la Muzeul Principia din Alba Iulia, Capitala Marii Uniri, compania a sărbătorit alături de peste 200 de fermieri din toate colțurile țării cei 10 ani de activitate  în 100 de ani de România.

  ”Împreună cultivăm tradiția” a fost numele evenimentului la care compania Agro-Est Muntenia s-a bucurat de participarea a peste 200 de fermieri, dar și membri ai echipei și invitați ai companiilor partenere din țară și din străinătate. Conferința s-a desfășurat în mod atipic – așa cum compania i-a obișnuit pe fermieri în fiecare an iar cei prezenți au fost suprinși în mod plăcut cu momente speciale cum ar fi o prezentare dedicată Marii Uniri, materiale dedicate sărbătorii naționale și a importanței agriculturii pentru România de astăzi.

  ”La 27 de ani, împreună cu soția mea, m-am apucat de afaceri și am început cu fitofarmacii în care vindeam semințe de legume, tramente la un litru șamd. În 2011 ne-am decis să mergem către distribuția către fermieri iar de atunci am plecat de la 1 milion de euro cifră de afaceri la 20 de milioane în 2018, cu 45 de colegi în echipă cărora aș vrea să le mulțumesc pentru tot efortul depus în acest an și în cei care au trecut. Cred că după 10 ani de zile nu te mai uimește nimic în privința problemelor pe care le poți avea, cred că după 10 de ani ești călit ca să poți să accepți faptul că îți propui un plan la început de an și să termini anul într-un mod total diferit. Important este să găsești soluții. Dar dacă românii ar trebui să învețe din acești 100 de ani de România este că trebuie să aibă curajul și determinarea să își urmeze visul.  Că visul este o anumită carieră, o anumită afacere dar în același timp să se înarmeze cu multă răbdare și putere pentru a trece pentru momente foarte grele la început. Agro-Est Muntenia este astăzi o companie reprezentativă, cred eu, pe distribuție în sudul României, o companie care sper eu și-a respectat angajamentele față de fermieri și sper că să nu ne strice anii care vin și să fim cel puțin la fel de serioși cum a fost cu dvs.”, a arătat directorul companiei, Mihai Moraru în deschiderea evenimentului.

  În cadrul conferinței au fost prezentate și o serie de impresii ale colaboratorilor companiei de-a lungul celor 10 ani de activitate. ”

  Cel mai important este puterea exemplului și atunci colegii ne întreabă tot timpul cât de importante sunt produsele de la Agro-Est Muntenia”, a arătat Petrică Păduraru – administrator al SC Tehnoplant Scânteia din județul Ialomița.

  ”Pentru a face mereu lucruri de calitate și a fi mereu în top trebuie să alegi parteneri de încredere. Agro-Est Muntenia este o companie care a fost alături de noi în fiecare moment iar deciziile pe care le-am luat împreună s-au dovedit a fi cele mai inspirate și cele mai bune”, a descris și Georgian Corniță, agricultor din Călărași, relația cu Agro-Est Muntenia.

  ”Am ales să lucrez cu Agro-Est Muntenia pentru că este o firmă cu foarte mulți specialiști, o companie experimentată spre care am fost îndrumați și de alți colegi”, a completat Ionel Amza, fermier din Teleorman.

  Agro-Est Muntenia este unul dintre partenerii noștri cu care lucrăm de mai mulți ani. Compania a plecat de la zero și s-a pus lângă niște competitori foarte puternici dintr-o dată. Asta înseamnă foarte mult și este bine că se dezvoltă afaceri cu acționariat românesc”, a opinat Nicolae Sitaru, cel mai cunoscut cultivator de porumb din România.

  Mesaj motivațional la 100 de ani de România

  Un moment emoționant al evenimentului, care s-a bucurat de aplauze la unison ale celor prezenți, a fost prezența ultramaratonistului Levente Polgar, care a rămas fără o mână de la vârsta de şase ani și este primul sportiv cu handicap acceptat la “6633 Arctic Ultra”, competiția considerată ca fiind cea mai dură din lume.

  Levente Polgar le-a transmis fermierilor, prin exemplul personal, un mesaj motivațional în care și-a arată aprecierea pentru agricultori. ”Eu mi-aș dori ca în România nici agricultura, nici cei care ne conduc să nu mai fie o loterie. Dumnezeu este unul într-adevăr dar destinul noi ni-l facem, cât de mult să ne implicăm. Vă îndemn ca în 2018 să fiți uniți deoarece sunteți garantul economiei românești. România are nevoie de un garant. În momentul în care vorbim despre agricultură, și eu ca sportiv vă consum produsele, România sau altă țară fără agricultură este zero. Și eu vă mulțumesc că existați. Continuați!”, le-a spus Levente fermierilor invitați la evenimentul aniversar al Agro-Est Muntenia.

  Evenimentul Agro-Est Muntenia s-a desfășurat pe parcursul a trei zile și a început cu o serie de ateliere pentru invitați. Astăzi a avut loc conferința aniversară, iar ziua încheiată cu o cină festivă.

  ”La fel ca și în anii trecuți, evenimentul nostru de final de an nu este unul în care să venim cu produse, să facem prezentări comerciale. Este un moment al reuniunii, al bilanțului, un moment în care să fim împreună. Dacă anul trecut am ales să includem în prezentare direcțiile pentru noile Politici Agricole Comune, acum vom avea ca momente speciale o prezentare dedicată Marii Uniri, materiale dedicate sărbătorii naționale și a importanței agriculturii pentru România de astăzi”, ne spunea, înainte de începerea evenimentului de la Alba Iulia, Mihai Moraru directorul general Agro-Est Muntenia.

  Mihai Moraru, directorul general Agro-Est Muntenia, și -a întâmpinat oaspeții cu momente speciale cum ar fi o prezentare dedicată Marii Uniri, materiale dedicate sărbătorii naționale și a importanței agriculturii pentru România de astăzi

  Înființată în anul 2009, compania Agro-Est Muntenia a devenit un distribuitor important în piața de inputuri agricole. Compania acoperă la nivel regional, prin echipa de vânzări- Divizia Ferme toată zona de sud, sud-est și sud-vest a României, iar prin colaboratorii distribuitori, acoperă la nivel național distribuția produselor pe care le comercializează în exclusivitate.

  Astăzi, Agro-Est Muntenia comercializează întreg portofoliul de inputuri necesar fermierilor : produse de protecție a plantelor, îngrășăminte granulate, fertilizanți foliari, tratament semințe, biostimulatori, adjuvanți, inhibitori și regulatori de creștere, biocide, raticide, pentru toate culturile agricole și toate problemele tehnologice.


  Te-ar mai putea interesa

  Vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, dar și vijelii și căderi de grindină Vaci de rasă donate de fermieri pentru crescătorul căruia i-au ars animalele într-un incendiu în grajd Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii

  Ultimele știri

  Fusilade Forte, de la Nufarm, a distrus buruienile din solele de floarea-soarelui lucrate de Biță Răcman Avertismentul unui șef APIA: Fermierii care rămân fără subvenții în acest an! Anchetat de fraudă după ce a câștigat licitația pentru a cumpăra un port la Dunăre