• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • PROMOVĂM ÎMPREUNĂ ROMÂNIA: Evenimentul studenților coordonați de profesorul Frone are loc vineri, la USAMV București!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  ”Promovăm împreună România”, mult-așteptatul eveniment anual organizat de conf.univ.dr. Florin Frone, alături de studenții pe care îi coordonează, are loc anul acesta vineri, 14 decembrie, de la ora 10.30. Ceea ce putem numi „sărbătoarea universitară a promovării agricole” reprezintă o acțiune organizată de Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, în clădirea nouă a Facultății de Management, în Bd. Mărăști nr. 59, Corp P, sala 33.

  Eveniment ajuns la cea de-a patra ediție

  ”Este cea de-a IV-a ediție a unui eveniment anual ai cărui protagoniști sunt studenți ai Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, eveniment organizat pentru al doilea an consecutiv în parteneriat cu Federația Națională PRO AGRO și care vizează promovarea în scop didactic a unor afaceri reale cu produse locale și tradiționale româneşti, produse cu istorie și tradiție, după un plan de lucru detaliat. Accentul este pus în totalitate pe latura practică, de teren, echipele de studenți aflându-se într-o competiție strânsă de idei, resurse investite și mai ales timp folosit, pentru a raspunde la toate cerințele de lucru și a demonstra, în final, că sunt cele mai bune – pentru a fi desemnate echipa sau proiectul anului”, arată profesorul Frone, cel care an de an reușește să îi mobilizeze pe studenți într-o veritabilă competiție și lecție de promovare a produselor românești.

  Scopul proiectului inițiat de conf. univ. dr. Frone este dezvoltarea spiritului antreprenorial al tinerilor aflați acum pe băncile facultății, lucrul în echipă, stimularea inițiativei și interacțiunea cu rigorile pieței concurențiale, efectuarea de deplasări în teren pentru sampling și interviuri (Indagra 2018, Târgul de Turism, Goodwine, piețe stradale ș.a.), vizite de promovare și colaborare în licee, realizarea de materiale publicitare și obiecte promoționale personalizate (clip publicitar, calendar 2019 personalizat, pliant, testimonial publicitar, interviu cu reprezentanți ai unor firme străine), crearea unui ambalaj cu design atrăgător și competitiv, etichetă proprie, ministand de prezentare comercială ș.a.

  10 echipe de studenți promovează produse românești

  ”Ideea centrală a evenimentului este, și în acest an, ÎNVĂȚĂMÂNTUL și INOVAREA, actorii principali fiind studenții și elevii dornici să se pregătească pragmatic pentru ceea ce vor face nu peste mult timp în viața profesională reală – cei mai mulți, sperăm, ca antreprenori sau angajați profesioniști la ei în țară. Participă cu ministand propriu și prezentări multimedia în amfiteatru 10 echipe de studenți de la Specializarea Inginerie Economică în Agricultură (IEA), anul III și Inginerie și Management în Alimentația Publică și Agroturism (IMAPA), anul II, cu oferte precum: miere, zacuscă, suc de mere, brânzeturi, cozonac, dulceață. Invitații din acest an cu stand sunt studenți de la Facultatea de Horticultură, USAMV București și două echipe de elevi, una reprezentând Liceul Tehnologic nr. 1 Prundu, județul Giurgiu, iar cealaltă Colegiul Tehnologic ”Grigore Cerchez” din București, cu produse specifice de patiserie, realizate chiar de elevi”, se arată în comunicare ce anunță evenimentul de vineri.

  Florin Frone
  Profesorul Frone este inițiatorul acțiunii ce îi provoacă pe tinerii săi studenți să fie creativi într-un mod activ și laborios. Scopul? Promovarea produselor românești!

  La lecția deschisă de marketing sunt invitați toți cei care doresc să fie alături de studenți și de profesorul Frone pentru a susține tinerii deosebit de creativi și ambițioși care s-au implicat în munca laborioasă pe care o necesită acest proiect. ”Nu abordăm în proiectele noastre tematici sau aspecte pur teoretice sau greu de aplicat practic, încurajăm în schimb, cât putem de mult, lucrul în echipă, aplicăm teoria în practică, stimulăm inițiativa, ideile creative, iar în final prezentăm public munca noastră, fiindcă avem nevoie să ieșim în lume, să reușim să comunicăm cât mai bine – iar din toată munca aceasta NOI ÎNVĂȚĂM!” ne-a spus conf. dr. Florin Frone, coordonatorul echipelor de studenți, care ne invită cu drag la eveniment.

  Speakeri invitați:
  – Prof. univ. dr. Sorin Cîmpeanu, rector USAMV București
  – Deputat Alexandru Stănescu, președinte Comisia de Agricultură, Camera Deputaților
  – Prof. univ. dr. Valeriu Tabără, președinte ASAS
  – Prof. univ dr. Florin Stănică, prorector USAMV București
  – Dr. inginer Emil Dumitru, presedinte Federația Națională Pro Agro
  – Prof. univ. dr. Toma Dinu, decan Facultatea de Management, USAMV București

  Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe domnul conf. dr. Florin Frone, tel.: 0721438316

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Cele 14 obiective asumate de Corteva Agriscience pentru a crește sustenabilitatea agricolă până în 2030 Când și cum se face fertilizarea foliară de primăvară la culturile de grâu și orz FURIOUS, PATRICIA ȘI FAUSTO – trei hibrizi RWA de floarea-soarelui pentru toți fermierii!

  Ultimele știri

  Anunțul de astăzi al APIA despre subvențiile în avans ale fermierilor! CALCULATOR subvenții pentru credite! Simulator pentru fermierii care vor să obțină PLATA APIA ÎN AVANS! Dan Petrescu: ”Sunt două lucruri foarte importante pe care le-am reușit: lâna și berbecii de origine”

  Căutare în articole