Reţete de marketingŞtiri agricole

Comisarul Phil Hogan a felicitat România!

Comisarul european pentru agricultură și dezvoltare rurală, Phil Hogan, a felicitat România! Oficialul de la Bruxelles a postat pe rețelele de socializare două imagini alături de ministrul agriculturii Petre Daea, arătând că înainte de a prelua președinția Consiliului Uniunii Europene, țara noastră a reușit să obțină recunoașterea europeană pentru două produse naționale.

Scrumbia afumată de Dunăre și vinul de Însurăței sunt cele două produse românești care au reușit în ultima lună să obțină recunoașterea în Uniunea Europeană.

Ministerul Agriculturii Petre Daea, prezent la Consiliul de miniștri la Bruxelles, a primit certificarea pentru cele două produse, dar și felicitările din partea comisarului Phil Hogan.

 


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!


1 comentariu

  1. la anul o sa mancam toti peste si o sa bem vin! asteptand sa rasara culturile . Daca toata toamna am lucrat cu motorina de 6 lei acum ne uitam la scrumbie si la vin la televizor ca e motorina 5.34 lei. La primavara va fi tot 6 lei. Si dl. Ministru in loc sa faca presiuni pe guvern sa ieftineasca motorina in campanie ,a stat la cutie. Acum ca s-a ieftinit ,din cauza francezilor scoate capul incet-incet.

Scrie un comentariu