• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • NEW HOLLAND – PREMIU pentru CELE MAI INOVATOARE TEHNOLOGII AGRICOLE!

  agrointeligenta.ro -

  Recunoașterea performanței pentru New Holland! Societatea Americană a Inginerilor Agricoli și Biologici (ASABE) a deliberat ca sistemul New Holland IntelliSense ™ și Sistemul Inteligent de Frânare a tractoarelor cu remorcă să primească premiul AE50 al anului 2019.

  Premiul, sponsorizat de revista ASABE Resource, recompensează cele mai inovatoare tehnologii și sisteme tehnice din industria alimentară și agricolă.

  Aceasta este cea mai recentă recunoaștere primită de cele două sisteme noi marca New Holland care au primit premii în întreaga lume pentru beneficiile pe care le aduc fermierilor.

  Sistemul pro-activ și automat IntellisenseTM, disponibil pe combina New Holland CR Revelation duce automatizarea la un nou nivel, fiind gândit pentru obținerea unui randament maxim, pentru reducerea pierderilor și pentru eliminarea spargerii semințelor. Sistemul permite combinei să facă toate ajustarile necesare la fiecare 20 de secunde prin selectarea celei mai bune opțiuni din 280 de milioane de posibilități existente. Sistemul a fost prezentat în avanpremieră la evenimentul Field Academy 2018 care a avut loc în România, în ferma Lux Com a domnului Gheorghe Țuțuianu.

  Sistemul IntelliSenseTM înseamnă mai puține decizii de luat de către operator, înseamnă confort și încredere în munca depusă și o interfață de operare simplă și intuitivă.

  Acest sistem îi permite operatorului să aleagă din 4 moduri de lucru disponibile: Limited Loss/Limitarea pierderilor, Best Grain Quality/Cea mai bună calitate a boabelor, Maximum Capacity/Capacitate Maximă sau Fixed Throughput/Debit Fix.

  IntelliSense™ verifică parametrii combinei în timpul recoltatului în funcție de obiectivele fermierului și reglează automat și constant sistemele deja existente: Cruise Control, IntelliCruise, OptiFan, DynamicFlow.

  IntelliCruise™ II, sistemul de alimentare uniformă cu material a mașinii este optimizat ca să crească viteza de răspuns și stabilitatea utilajului. Sistemul IntelliCruise™ II de alimentare disponibil pe CR Revelation, care reglează automat viteza de înaintare a utilajului este acum prevăzut cu noi funcții și oferă posibilitatea de a opta pentru una din trei ‘’strategii de recoltare’’, astfel încât fermierul poate ajunge rapid la rezultatul dorit: modul Maximum Capacity/Capacitate Maximă crește viteza de lucru a utilajului utilizand puterea maximă a motorului sau până la viteza maximă de înaintare; modul Fixed Throughput/Debit Fix ajustează viteza de înaintare prin stabilirea unei încărcari prestabilite ale combinei, astfel încât productivitatea să rămână constantă chiar și în sole cu producție neuniformă; modul Limited Loss/Limitarea pierderilor variază viteza de la sol pentru a menține un flux constant, dar daca acest lucru face ca pierderile să crească, atunci debitul este redus automat pentru a le reduce.

  Acest sistem a fost premiat datorită beneficiilor importante pe care le aduce operatorilor: mai puține decizii de luat, confort sporit și încredere în munca desfășurată, reducerea nivelului de oboseală și surmenaj și o interfață de lucru mult mai facilă.

  Sistemul Intelligent Trailer Braking System este, de asemenea, o caracteristică inovatoare care controlează sistemul pneumatic de frânare al remorcilor tractate de tractoare. Dezvoltat pentru gama de tractoare cu transmisie AutoCommand, T7 și T6, sistemul asigură stabilitate la frânarea cu o remorcă, în special pe suprafețe cu frecare redusă, având ca rezultat o mai mare siguranță.


  Mai mult, sistemul se asigură că viteza de decelerare a tractorului și a remorcii se aliniază atunci când viteza tractorului este redusă prin utilizarea exclusivă a transmisiei cu variație continuă.

  Acest lucru este posibil prin detectarea vitezei de decelerare a tractorului și apoi prin aplicarea automată a frânelor pneumatice ale remorcii și prin modularea acțiunii acestora pentru a se asigura că remorca acționează cu aceeași viteză.

  Companii din întreaga lume s-au înscris în competiția anuală ASABE, întrând în cursa pentru AE50 și peste 50 de produse de top au făcut parte din finaliști. Juriul a selectat produsele inovatoare care aduc cele mai bune avantaje pentru industria alimentară și agricolă.


  Te-ar mai putea interesa

  Cum va fi vremea în această săptămână. Anunț de la șefa ANM Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii Ce se pune în gropi la plantarea răsadurilor de castraveți

  Ultimele știri

  Comisia Europeană ne trântește ușa în nas: Nu există temei juridic pentru utilizarea neonicotinoidelor! Seceta – subiect fierbinte la Bruxelles. România a cerut Comisiei Europene măsuri concrete pentru fermieri O familie de oieri își vinde produsele prin propriile magazine. Cel mai cerut este cotletul de berbecuț