• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri agricole
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Produsul potrivit pentru multe culturi. Rezultatele vorbesc de la sine

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Plyaminol este unul din produsele de bază comercializate de Agro-Est Muntenia, fiind unul dintre cele mai concentrate produse din piata, avand 30% aminoacizi liberi. Calitățile acestuia i-au convins pe fermierii români, care cumpără din ce în ce mai des acest biostimulator. Plyaminol a salvat recolte și a adus profituri mari în conturile agricultorilor din țara noastră. O spun chiar cei care lucrează pământurile.

  Plyaminol este adus de către Agro-Est Muntenia din Spania, de la Plymag, o companie de produse biologice și fertilizanți, cu o istorie de 41 de ani. În 1978, fondatorul Plymag revoluționa agricultura, prin introducerea unui corector de magneziu. Din acel moment, compania a tot crescut, iar în 2006 a făcut un pas uriaș prin alianța cu HELM, un furnizor german gigant de produse fitosanitare. România este una din cele 8 țări europene în care activează Plymag. De altfel, America de Nord, America de Sud, Africa și Asia sunt piețele în care Plymag a intrat cu succes.

  Biostimulatorul Plyaminol 30 se aplică foliar sau la rădăcină

  Plymag a câștigat o cotă importantă în Spania și datorită Plyaminol 30, un biostimulator care se aplică atât foliar, cât și la rădăcină, în fazele vegetative critice, dar și după perioade de stres. Eficiența sa este bazată pe conținutul important de aminoacizi liberi, dar și a materiei organice din cheratina naturală. Plyaminol are și o doză importantă de acid glutamic. Astfel, activitatea fiziologică a plantei crește, iar rezultatele se observă atât în ceea ce privește cantitatea la cântar, cât și în calitatea producției.

  Doza recomandată de Plyaminol 30: 1,3 litri/ha la culturile de câmp

  Doza recomandată pentru culturile de grâu, orz, rapiță, porumb și ovăz este de 1,3 litri / ha. Iar fermierii români au respectat această doză la tratamentele efectuate fie în primăvară, fie în toamnă. Acestea din urmă vizează recuperarea întârzierilor în creștere, dezvoltarea rădăcinii, dar și mărirea rezistenței la iernare. Plyaminol nu trebuie amestecat cu produse pe bază de sulf sau cupru.

  Plyaminol se aplică și la legume, pepeni, pomi fructiferi sau viță de vie

  Specialiștii au câteva recomandări în legătură cu folosirea Plyaminol la culturile de legume, pomi fructiferi, viță de vie și pepeni verzi. Se vor folosi 100-150 ml / ha în 100 de litri de apă pentru tratamente foliare și între 2,5 și 5 litri / ha pentru tratamente prin fertirigare. Foliar se pot face între 2-4 tratamente, dar intervalul dintre acestea trebuie să fie de minimum două săptămâni. În alte zone ale lumii, Plyaminol se folosește și la culturi mai deosebite, cum ar fi cele de fructe tropicale, citrice, măsline, dar și la… terenurile de golf.

  Plyaminol 30, un produs care ajută fermierii

  Plyaminol a intrat pe piața românească în urmă cu mai bine de 3 ani. “Suntem foarte fericiți că acest produs are un succes mare într-o perioadă mică de timp. Mulți dintre clienții noștri nu știau beneficiile aminoacizilor, așa că nu a fost ușor, dar am fost șocați de cât de bine a fost primit acest produs. Am crescut foarte repede, acum Plyaminolul este un produs bine așezat în piață. Fermierii îi vor utiliza pentru mult timp de acum încolo, pentru că ei simt că au nevoie de el. Chiar îi ajută”, a declarat recent Francesc Soro, Export Manager la Plymag.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Abonare gratuită la știri

  Te-ar mai putea interesa

  9 MARTIE: ÎNTÂLNIRE DE GRAD 0 LA BUCUREȘTI PE TEMA AGRICULTURII DIGITALE! OFICIAL! Adrian Oros, pe lista miniștrilor propuși pentru cabinetul premierului Florin Cîțu! Legume care se seamănă sau se plantează în martie

  Ultimele știri

  ANSVSA: S-a inaugurat primul Spital Universitar Veterinar de Urgență din România! Cultivatorii de cartofi, semnal de alarmă: ”Cerem MADR stoparea concurenței neloiale și intermedierea unei întâlniri cu marile magazine!” UN OIER – NOUL MINISTRUL AL FINANȚELOR! Deputatul Lucian Heiuș CREȘTE OVINE în zona Orăștie!

  Căutare în articole