Ştiri agricoleViaţa la ţară

Câinii unui cioban, împușcați la stână

VEZI GALERIA | 5 POZE
Câinii unui oier, împușcați! Cătălin Chiș, un crescător de ovine, a postat astăzi, sâmbătă – 2 februarie, pe un grup de fermieri, imagini foto și video cu un adevărat măcel. Fermierul relatează cum i-au fost împușcați doi câini pe care îi avea la stâna din județul Bihor. Imaginile de o cruzime groaznică au stârnit imediat reacțiile revoltate ale celorlalți crescători de ovine.

Iată de spune fermierul despre ”măcelul” câinilor săi de la stână:

”Azi vreau să vă arăt ceea ce pățesc eu în fiecare iarnă de 2 ani.

Sunt cu o turma de oi în zona Remeți pe Someș- Chelinta. (Peste 500 de capete). Și vreau să vă propun să vedeți ce țintă bună are responsabilul/administratorul fondului de vânătoare din această zonă, domnul Muresan Andrei.

În seara asta în jur de ora 17 am auzit trei focuri de armă. Eu eram la o distanță de aproximativ 500 de metri puneam fân la oi, de locul unde domnul Muresan a oprit masina, in drumul lui de a duce porumb la animalele padurii. Si mi-a impuscat 2 caini. Amandoi cainii aveau jujeu la gat, dar la una dintre ele care era mai aproape a sarit din masina si l-a luat. In total am 7 caini care au fost impuscati de acest domn responsabil cu paza vanatului…dar nu si a culturilor agricole si pasunilor care au ajuns sa fie invadate de mistreti!

Turma de oi se afla pe dealul din poza maxim 150 de metri de locul unde domnul Muresan si-a exersat TIRUL.

Domnul Mureșan si-a completat astfel vitrina de trofee de caine si de jujee!

Mi-aș dori să îmi spuneți dacă mai are rost să țin câini la oi sau să îmi angajez ceva vânători sa păzească turma!”

VIDEO postat de fermieri poate fi urmări AICI


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!