Ştiri agricoleSubvenţii APIA 2019

DOCUMENTUL INTERN APIA care va fi trimis FERMIERILOR DIN TOATE JUDEȚELE!

Document intern al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură. Centrele județene au primit de la APIA Central invitația-tip prin care fermierii sunt înștiințați când vor depune cererea unică în acest an. După finalizarea programărilor, invitațiile vor fi trimise agricultorilor și crescătorilor de animale din toată țara.

La fel ca și în campaniile trecute, Agrointeligența – AGROINTEL.RO vă prezintă în premieră cum arată invitația pe care o vor primi fermierii și care conține informații complete despre documentele necesare, precum și procedura prin care se solicită subvențiile agricole în 2019.

Click pe facsimil pentru a vizualiza INVITAȚIA APIA integral

În cursul zilei de vineri, centrele județene au primit de la APIA Central invitația-tip care va fi transmisă fermierilor. Documentul conține lista documentelor pe care agricultorii și crescătorii de animale trebuie să le depună la APIA odată cu completarea cererii unice pentru subvenții.

Invitația-tip se personalizează de către funcționari cu detaliile legate de programarea fiecărui fermier care va depune cererea unică în acest an. Reprezentanții APIA fac apel ca programarea să fie respectată pentru a se evita aglomerările la centre și pentru a nu exista beneficiari care nu reușesc să depună actele în timp util.

Vă reamintim că în acest an, campania de depunere a cererilor unice pentru subvențiile APIA va demara din 1 martie la nivel național. Ultima zi în care se mai poate depune cererea unică este 15 mai 2019.

APIA le reamintește fermierilor că se depune o singură cerere unică, chiar dacă fermierul deține suprafeţe de teren în diferite localităţi sau judeţe. ”Pentru a utiliza timpul pe care APIA l-a rezervat pentru primirea cererii dumneavoastră, este necesar să vă prezentaţi la data şi ora la care sunteţi programat, deoarece termenul limită de depunere a cererii de plată este 15 mai 2019”, subliniază oficialii APIA.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!