Ştiri agricole

SUBVENȚIILE FERMIERILOR. Ministrul Agriculturii, PETRE DAEA, prezintă INFORMAȚII NOI!

Fermierii doresc să știe ce se va întâmpla cu subvențiile APIA și cu fondurile europene pentru investiții în ferme. La întrebările producătorilor agricoli va veni cu răspunsuri ministrul Agriculturii Petre Daea care va susține luni – 18 februarie, de la ora 14.00, o conferință de presă.

Conform Biroului de Presă din cadrul Ministerului Agriculturii, Petre Daea vine în fața jurnaliștilor pentru a prezenta ”rezultatele obținute în prima lună din cadrul Președinției române a Consiliului”. Conferința de presă va fi susținută la sediul MADR și va fi un prilej pentru ca fermierii ca afle inclusiv stadiul plăților APIA pentru Campania de cereri de anul trecut. Sunt așteptate cuantumurile pentru Ajutoarele Naționale Tranzitorii, dar și momentul în care aceste scheme se vor debloca în sistemul de la Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură.

Reporterii Agrointeligența – AGROINTEL.RO vor participa la conferința de presă a ministrului Petre Daea și vă vom prezenta noutățile de interes pentru fermieri. Dacă aveți întrebări pe care doriți să le adresăm ministrului agriculturii, vă rugăm să ni le transmiteți într-un comentariu la acest articol sau pe adresa de e-mail redactia@agrointel.ro.

 

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!