• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Geofolia, soluția prin care îți poți vizualiza hărțile pe telefon și poti obține rapoarte pe recoltă

  agrointeligenta.ro -

  Agricultura se schimbă în fiecare an din ce în ce mai mult iar Isagri își propune să țină pasul cu toate schimbările dintr-o fermă, încercând să ajute atât inginerul care se află pe câmp, cât și persoana de la birou care se ocupă de partea administrativă. Toate aceste lucruri sunt posibile prin programul de management Geofolia, program lansat în toamna anului 2017 și prin care Isagri își propune să se adapteze la toate nevoile fermierilor.

  Datorită cererilor foarte mari, a schimbărilor constante din agricultură, cât și a noului concept care a intrat pe piață de puțin timp, cel de Agricultură Digitală, programul de management Geofolia este îmbunătățit anual cu noi funcții și opțiuni menite să încurajeze eficientizarea timpului, câștigul economic și siguranța datelor dintr-o fermă.

  Anul 2019 aduce numeroase îmbunătățiri asupra programului Geofolia, iar dintre cele mai importante enumerăm:

  Hărțile pe telefon sunt un real ajutor pentru localizarea parcelelor și introducerea cât mai ușoară a operațiilor direct din câmp. Ai toate informațiile necesare din toți anii agricoli și verifici oricând normele de mediu prin codexul fitosanitar actualizat la zi.

  Hărțile satelitare: unde, de ce și când să intervii? Verifici culturile tale de oriunde te afli printr-un tur virtual asupra parcelelor tale.

  Importul de facturi te ajută să câștigi timp prin introducerea automată a facturilor din programul de contabilitate și valorifică modulul economic al programului Geofolia.

  Statisticile economice îți oferă o analiză sintetică atât pe culturi cât și pe fiecare parcelă. Poți face comparații cu privire la tehnologiile aplicate și să îți completezi astfel deciziile tehnice cu cele economice.

  Rapoartele din Geofolia sunt îmbunătățite an de an pentru ca acestea să fie conforme cu ultimele standarde impuse de autorități. De asemenea, noul update vine cu noi rapoarte interesante: bilanț de achiziții, bon de consum, borderou de livrare, fișa parcelei, rapoarte pe recoltă și multe alte noi rapoarte utile.

  Cu ocazia lansării noii versiuni Geofolia 2019, Isagri vine cu un concept nou de reuniune online, numit Webinar. Foarte mulți clienți au participat la acest webinar și au avut un feedback pozitiv. Aceștia au declarat că ar alege acest tip de reuniune în detrimentul celor fizice deoarece au câștigat timp urmărind webinarul de la ei din birou. Participanții au beneficiat și de înregistrarea webinarului pe care îl pot accesa de câte ori au nevoie.

  Webinarul de prezentare a Update-ului Geofolia 2019 a fost doar începutul unei lungi serii de webinarii ce urmează a fi organizate pe diferite teme cerute de clienți.

  Geofolia este un instrument de cartografie foarte puternic, dispune de o bază de date cu inputuri actualizată periodic şi rapoarte specifice pentru a satisface toate nevoile unei afaceri. Produsul este adaptabil pentru orice tip de fermă, oferă libertate şi confort, putând fi utilizat atât de la birou cât şi din câmp.

  Echipa Isagri România participă la dezvoltarea agriculturii atât prin programele informatice cât şi prin serviciile pe care le oferă: instruire la domiciliu, suport clienţi, webinarii, cât și prestări servicii. Poți contacta echipa Isagri la numărul 0738 853 911 sau la adresa de mail romania@isagri.com .


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Produse eficiente în protecția grâului – acum la ofertă! Semănatul grâului cu semănătoarea TUME Nova Combi 4000 – PREMIERĂ VIDEO TRANSFORM™ – STOP transmiterii virusurilor în culturile de cereale păioase!

  Ultimele știri

  Subvenții APIA 2021. MADR: Data la care începe depunerea cererii unice de plată! Confruntare în Instanță între oieri și conducerea MADR și a ANZ, la început de an! Hectare întregi de grâu răsărit, distruse de o turmă de oi!