• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Compania AECTRA – SUCCES 100% CU FERTILIZANȚII PRODUȘI ÎN ROMÂNIA, LA FABRICA de la CÂMPIA TURZII!

  agrointeligenta.ro -

  AECTRA  – succes 100% cu fertilizanții produși în România! Compania românească cu peste 20 de ani de experiență pe piața națională a făcut pasul decisiv investind într-o fabrică proprie la Câmpia Turzii, unitate unde astăzi se produce o gamă completă de fertilizanți, inclusiv soluții personalizate pentru probleme particulare cu care se confruntă fermierii din țara noastră. 

  Soluții personalizate pentru probleme specifice este dorința fiecărui fermier care, inevitabil, are și perioade în care culturile nu se dezvoltă așa cum ar trebui. Enunțul de mai sus ghidează activitatea AECTRA Agrochemicals, companie cu un bagaj de cunoștințe acumulat în peste 20 de ani de activitate în România.

  În ultimii trei ani, AECTRA s-a implicat intensiv în piața de fertilizanți foliari, pe care-i produce la Câmpia Turzii, județul Cluj, la Chemical Independent Group. Cele trei linii de formulare, una de fertilizanți hidrosolubili, alta de fertilizanti lichizi și cea de-a treia pentru suspensii, acoperă necesarul din piață. Nivelul calitativ este ridicat, lucru demonstrat de lipsa vreunei reclamații din partea fermierilor care au utilizat produsele AECTRA.

  La Câmpia Turzii se poate produce orice tip de fertilizant foliar sau radicular, solid sau lichid. Mașinile automate primesc date referitoare la dozele specifice de nutrienți si produc fertilizanți foliari pentru nevoile culturilor fermierilor.

  Specialiștii de la AECTRA se deplaseaza în fermele din România, pentru a vedea problemele cu care se confruntă agricultorii și, pe baza datelor luate din teren, creează rețeta ideală pentru eliminarea problemelor.

  Fertilizanții foliari sunt croiți pe nevoile și cerințele fermierilor și, mai mult, crearea lor este atât de specifică, încât se pot aplica în anumite momente sau faze de cultură indicate de fermier. Iar agricultorii nu trebuie să aștepte prea mult timp. La câteva zile distanță de la cererea făcută, fermierii pot avea produsul pregătit pentru expediere și, apoi, pentru aplicare.

  Pentru producția de masă, AECTRA are game complexe atât pentru legumicultură, cât și pentru culturile mari, cum ar fi porumbul. Gama de fertilizanți FertiCig-R, compusă din produsele Start, Echilibrat, Maturare și Pârgă, se adresează cultivatorilor de legume. Pentru porumb, FertiCig Maize, cu un conținut bogat în zinc, sulf și azot, este ajutorul de bază ale fermierilor. În plus, NutriCig, cu 20% azot, 20% potasiu, 20% fosfor și microelemente, este singurul astfel de produs lichid (suspensie) creat în România. La capitolul corectorilor de carențe, FertiCig Microelemente este produsul recomandat de AECTRA.

  Fertilizanții foliari produși la Câmpia Turzii respecta toate standardele internaționale și au eficiență dovedită pe majoritatea culturilor din România.

  Este momentul să fim încrezători în produsele fabricate în țara noastră!

  Mai multe detalii despre produsele Aectra puteți gasi pe site-ul companiei – http://www.aectra.ro/categorie-produs/fertilizanti-foliari/

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Tânăr fermier nevoit să-și abandoneze afacerea în agricultură după ce culturile i-au fost distruse de secetă! MADR: Condiții de eligibilitate pentru fermierii care solicită despăgubiri de secetă! România – record pe piața exportului de cerealelor: Locul 3 în UE la grâu, locul 1 în UE la porumb

  Ultimele știri

  Au început noi controale în teren! Amenzi de până la 20.000 de lei pentru fermieri! Ministerul de Interne: Atacurile urșilor și lupilor vor fi considerate situație specială de urgență! Legume crescute în apă. Ferma viitorului a fost pusă pe picioare la Pleșoiu!

  Căutare în articole