Ştiri agricole

Cum își petrece ministrul Petre Daea zilele de Paște

Ministrul agriculturii Petre Daea a ales să fie mai rezervat în zilele de Paște. Dacă cu prilejul altor sărbători, șeful de la MADR posta urări și făcea filmări în direct pe Facebook, în acest an, Daea nu a mai fost activ pe rețelele de socializare.

Înainte de Sărbătorile Pascale, ministrul agriculturii a fost prezent la târgul de miei de la Apărătorii Patriei, din Capitală. Petre Daea a cumpărat un miel pe care a plătit 400 de lei, alegând să facă principala cumpărătură de Paște de la cel mai tânăr fermier prezent în piață.

Întrebat de jurnalişti cum va marca zilele de sărbătoare, Petre Daea, ministrul Agriculturii a declarat înainte de Paște că nu își planifică multe activități: “fără planuri, mă întâlnesc cu Paștele pur și simplu. Mă întâlnesc cu această sărbătoare acasă la mine, mă întâmpină, o întâmpin cum ştiu. Te întâlneşti cu mielul, te întâlneşti cu evenimentul”.

Întrebat ce găteşte de Paşte,Petre Daea spune că “şi mielul si mama mielului, oaia nu trebuie să lipsească”.

Și anul trecut, Petre Daea a ales să petreacă Paștele alături de familie, în comuna sa natală. Petre Daea, care de origine este din Şişeşti, judeţul Mehedinţi, anunța în 2018 că de sărbători se va afla împreună cu fiica sa şi soţia,reunindu-se cu fraţii şi socrii.

“Voi fi în familia mea care este în altă parte, nu e în Bucureşti. O să plec ca să mă întâlnesc cu fraţii şi cu părinţii soţiei“, a declarat ministrul Agriculturii.

“Mâncăm împreună. Cadourile sunt cele pe care le servim împreună în familie, la masa de Paşte, cu lacrima bucuriei în ochi că suntem împreună toţi. Este una dintre ocaziile când ne putem aduna şi noi şi ne putem vedea, că în altă perioadă nu avem timp. Este programul încărcat, eu îmi văd fraţii foarte rar“, declara anul trecut Petre Daea.


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!