• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Massey Ferguson MF 7719 S a câștigat premiul TRACTORUL ANULUI 2019 în cadrul expoziției SIMA!

  agrointeligenta.ro -

  Massey Ferguson are plăcerea de a anunța că modelul MF 7719 S de 190 CP a primit distincția Tractorul anului 2019 la categoria „L” în cadrul expoziției SIMA din Paris și ocupă primul loc la categoria tractoarelor de putere medie.

  „Acest premiu reprezintă o recunoaștere a angajamentului nostru de a dezvolta tractoare si tehnologii avansate, rentabile si ușor de folosit, care aduc beneficii semnificative clienților noștri. Sunt extrem de mândru de întreaga echipă din Beauvais, de la departamentul Proiectare la Achiziții până la Servicii de marketing și Relații clienți. Angajații au lucrat ca o echipă și au contribuit la acest mare succes”, a declarat Francesco Quaranta, vicepreședintele departamentului de vânzări, marketing si produse, Massey Ferguson Europa și Orientul Mijlociu.

  MF 7719 S, noul model din gama MF 7700 S (165-220 CP), încorporează această abordare de proiectare funcțională și respectă prevederile noului standard de emisii Stage V cu un sistem de post-tratare a gazelor de eșapament extrem de eficient, dar simplu și care nu necesită întreținere.

  „Toți producătorii trebuie să respecte aceste reglementări. Diferența constă în modul în care se realizează acest lucru. Noi, cei de la Massey Ferguson, am ales să dezvoltăm un sistem care să nu afecteze în vreun fel operațiunile și să mențină economia excelentă de carburant și vizibilitatea neegalată a utilajului”, explică Quaranta.

  Un tractor perfect pentru agricultura de precizie

  Cu un raport excelent între putere și greutate, versatilul MF 7719 S este conceput pentru a satisface cerințele exigente ale fermierilor și contractorilor moderni. Modelul MF 7719 S este echipat standard cu transmisia continuu variabilă Dyna-VT de la Massey Ferguson. Puterea este asigurată de un nou motor AGCO de 6,6 litri, care dezvoltă 190 CP. Sistemul de gestionare a puterii motorului (EPM) permite o creștere temporară a puterii cu 30 CP pentru operațiunile care necesită utilizarea unei prize de putere, precum și pentru operațiunile de transport. În plus, MF 7719 S impresionează prin numeroase funcții care sporesc performanța, cum ar fi Datatronic 5, terminalul cu ecran tactil cunoscut din gama tractoarelor de mare putere MF 8700 S. Acesta nu include numai controlul și operarea completă a tractorului și a implementelor, ci și sistemul de ghidare automată în combinație cu MF Auto Guide. În plus, în acest model poate fi integrat un pachet cuprinzător pentru agricultura de precizie.

  Pentru proiectarea tractorului, MF a ținut cont în foarte mare măsură de dorințele clienților: Printre acestea se numără posibilitatea pe parcursul acestui an de a monta anvelope spate cu un diametru de 1,95 m (opțiune disponibilă începând cu iunie 2019), tacheți hidraulici pentru intervale de întreținere mai lungi și, mai ales, sarcini utile mai ridicate.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  AGRARUL țintește să devină cel mai mare magazin online de piese și utilaje agricole din România până în 2021! Ministerul de Interne: Tractoarele nu se mai pot înregistra la Primărie fără factură, carte RAR și ITP! Marin Nedu, primul fermier care și-a luat combina Ideal 9 de la Massey Ferguson

  Ultimele știri

  AECTRA, prima companie care introduce DISCOUNT DE SOLIDARITATE pentru fermieri! După ce a întors culturile de toamnă, fermierul DAN ARGHIR va avea producție ZERO și la porumb și floarea-soarelui! Liderii din zootehnie, la București. Rezultatul? MADR va retrage ordinul cu vârsta MINIMĂ pentru reproducători!

  Căutare în articole