Ştiri agricoleViaţa la ţară

Cetățean belgian bătut cu bestialitate de mai mulți ciobani

Captură video Bistrițeanul.ro

Un cetățean belgian a fost victima agresiunii mai multor ciobani bistrițeni. Potyrivit publicației Bistrițeanul.ro, cetățeanul străin, alături de doi prieteni, se afla cu motocicletele în apropierea stânei, iar zgomotul motoarelor a speriat caii de la o căruță. Când s-a dus să își ceară scuze și chiar să suporte eventualele daune de la răstunarea atelajului, belgianul a fost luat la pumni și la picioare de ciobanii nervoși.

Victima, împreună cu doi bistrițeni explorau zona superbă din vecinătatea lacului Colibița, pe motociclete. La un moment dat, motoarele au speriat doi cai aflați pe o pășune de lângă drum. Caii s-au smucit și au răsturnat căruța de care erau legați. Văzând ce s-a întâmplat, belgianul s-a dat jos de pe motocicletă și a pornit spre grupul de ciobani care erau în apropierea căruței. Omul intenționa să le ceară scuze și era dispus chiar să plătească eventualele daune.

Deși cei doi bistrițeni care îl însoțeau au insistat să nu meargă la „discuții” cu ciobanii, belgianul s-a lăsat ghidat de educație și s-a dus hotărât să-și ceară scuze. A urmat un val de pumni și de picioare care l-a pus la pământ pe străinul mutat de ani buni în Baia Mare.

S-ar părea că cei care l-au scăpat pe belgian au fost tocmai polițiștii. Prietenii motociclistului au declarat pentru Bistrițeanul.ro că ciobanii i-ar fi cerut motociclistului bani, lucru ce a fost postat chiar într-un comentariu la știrea inițială. Mai mult, agresorii nu l-ar fi lăsat pe belgian să meargă la mașină pentru a le da banii și l-au ținut acolo cu ei aproximativ două ore.

În acest interval de timp, prietenii belgianului au solicitat intervenția organelor abilitate.

Reprezentanții ISU BN au confirmat faptul că un Echipaj medical l-a preluat pe belgian și l-a transportat la Spital, cu Traumatism Cranio – Cerebral.

„La secția UPU Bistrița a fost adus un bărbat de 61 de ani, din Tăuții Măgheruș, Maramureș. Acesta prezenta TCC minor, plagă frontal dreaptă și plagă temporal dreaptă și contuzie șold drept, afirmativ agresiune. A fost consultat, cusut și i s-au făcut toate investigațiile medicale necesare. A plecat de la UPU cu tratament medicamentos”, a explicat Camelia Strungari, purtătorul de cuvânt al Spitalului.

Deși inițial belgianul a spus că nu depune plângere, astăzi, trei persoane s-au prezentat la sediul Poliției pentru a raporta agresiunea.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!