Creșterea animalelorŞtiri agricole

POLIȚIA CERE AJUTORUL OIERILOR: CIOBAN DISPĂRUT, CĂUTAT DE AUTORITĂȚI!

Foto: adevarul.ro

Oierii sunt în alertă! Crescătorii de ovine caută un cioban din satul Băbiceni (comuna Durneşti) după ce acesta a fost dat dispărut de familie. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, a plecat de la stâna la care lucra şi nu s-a mai întors.

Ioan Mocanu (foto) se afla cu stâna pe imaşul satului Băbiceni, iar din noaptea de luni spre marţi (n.r. – 28 spre 29 octombrie) nu se mai ştie nimic despre el. Cei apropiaţi au intrat la bănuieli şi, crezând că i s-a întâmplat ceva nefast, au anunţat imediat poliţia.

Astăzi, în încercarea de a-i da de urmă, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au solicitat şi ajutorul populaţiei. Astfel, persoanele care l-au văzut în cursul zilei de ieri sau astăzi şi pot oferi informaţii despre el sunt rugate să sune la 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Potrivit semnalmentelor oferite de reprezentanţii IPJ, bărbatul are circa 1,75 metri înălţime, circa 65 de kilograme, este şaten şi are ochii căprui. În momentul dipariţiei, era îmbrăcat cu o haină închisă la culoare şi era încălţat cu galoşi.

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!