• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Nu ratați pe 31 octombrie! Agrointeligența Summit 2019: Balul Fermierilor, deschis de conferința “100 de soluții pentru viitorul satului românesc”

  agrointeligenta.ro -

  Impact maxim pentru fermieri și companiile de agribusiness. Pentru prima dată în istoria presei agricole din România, soluțiile oferite de fermieri pentru rezolvarea problemelor din agricultură vor fi prezentate coerent, într-un cadru organizat ce include o conferință de top și un număr special al revistei Agrointeligența.

  Grupul Agrointeligența, în parteneriat strategic cu Btvideo, anunță organizarea evenimentului media al anului în agricultură, Balul Fermierilor, ediția a șasea, împreună cu o conferință de cea mai înaltă ținută, Agrointeligența Summit 2019 – 100 de soluții pentru viitorul satului românesc.

  Agrointeligența Summit 2019 se va desfășura în după-amiaza zilei de 31 octombrie 2019, iar Balul Fermierilor imediat după aceea, în seara zilei menționate. Evenimentul este organizat de Grupul Agrointeligența în parteneriat de organizare cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) București și va avea loc în campusul USAMV.

  Sunt extrem de onorat și bucuros că le putem oferi fermierilor dar și partenerilor acest format all-in-one al unui eveniment media care să acopere tot interesul de comunicare al momentului în agricultură. Agrointeligența Summit 2019 înseamnă, practic, enunțarea celor mai importante soluții, ale fermierilor și partenerilor, pentru problemele agriculturii și ce trebuie îndreptat pentru ca lucrurile să meargă mai bine. Este un format constructiv și eficient, pe care l-am gândit să fie bazat pe soluții, care să fie prezentate și susțiunte în fața decidenților politici și administrativi. Împreună cu partenerii noștri de la Btvideo vom face cea mai de impact comunicare video a unui eveniment organizat pentru fermieri în România. Mulțumesc rectorului Sorin Cîmpeanu pentru decizia de a ne fi partener în cadrul acestui de eveniment, considerând că este o idee foarte bună ceea ce vrem noi să facem. Este și un mesaj strategic pe care vrem să-l transmitem prin organizarea Agrointeligența Summit 2019 la USAMV: Următoarea generație de fermieri este extrem de importantă pentru noi. Îi aștept cu drag pe fermieri și companiile de agribusiness să ne fie aproape și să participe la evenimentul nostru, vor avea numai de câștigat! Cei care au soluție pentru viitorul satului românesc, pentru viitorul agriculturii naționale, să vină alături de noi, îi invit să ia legătura cu mine pentru a putea fi inclus în proiect”, a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

  Pe data de 1 decembrie 2019, cu ocazia Zilei Naționale, vom lansa și numărul special al Almanahului Agrointeligența – Topul Fermierilor, în acest an sub titulatura “100 de soluții pentru viitorul satului românesc”. Vom strânge toate propunerile de la Agrointeligența Summit 2019, dar nu numai, vom aduna toate soluțiile relevante ale fermierilor perfomanți și reprezentanților companiilor de agribusiness partenere. Pentru fermierii de top nu va mai fi doar o prezentare a activității lor, ci și ridicarea unei probleme și prezentarea unei soluții din satul românesc, în plan economic, social, cultural sau spiritual. Un tiraj de 5.000 de exemplare va fi distribuit gratuit celor mai importanți decidenți politici și administrativi de la nivel central și local, personalităților publice cu influență și notorietate în zona economică, socială și culturală. Un alt tiraj de 500 de exemplare, în limba engleză, va fi distribuit ambasadorilor și altor reprezentanți diplomatici, Parlament European, Comisie Europeană, DG Agri, etc.

  Accesul la eveniment se va face exclusiv pe bază de invitație nominală. Cei interesați să participe, precum și cei care doresc să ne devină parteneri (fermieri, asociații de fermieri, companii de agribusiness) îl pot contacta direct, prin e-mail, pe Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența, la adresa vlad.macovei@agrointel.ro

  Despre Agrointeligența

  Balul Fermierilor – Ediția 2018

  Balul Fermierilor – Ediția 2017

  Balul Fermierilor – Ediția 2016


  Te-ar mai putea interesa

  Numărul de găini care pot fi crescute la curte. Mic fermier, sancționat că ”produce disconfort vecinilor” Iarnă în mijlocul primăverii. Meteorologii au emis Cod Roșu de viscol, lapoviță și ninsoare MADR – răspuns oficial pentru Asociația Forța Fermierilor: Toți fermierii vor primi sumele ce li se cuvin!

  Ultimele știri

  Petre Daea despre ajutorul pentru cereale: ”Vom da banii aceștia la fermierii care au recoltat grâu și au rămas cu el în magazie” Calendar APIA – aprilie 2023. Subvenții care se plătesc fermierilor în această lună Petre Daea: Am prezentat CE situația celor 30.056 de mijloace de transport intrate în România cu cereale