• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Agrointeligenţa, partener media principal al RO Fruits & Vegetables Show 2019

  agrointeligenta.ro -

  Grupul Agrointeligența, numărul 1 în informarea fermierilor din România, este partener media principal al RO Fruits & Vegetables Show 2019. Evenimentul organizat de Modern Buyer oferă furnizorilor de fructe şi legume din România şi Republica Moldova oportunitatea de a se conecta la nevoile cumpărătorilor profesioniști din retail şi HoReCa.

  Pe 21 noiembrie 2019, actorii importanți din industrie – retaileri, operatori HoReCa, producători, importatori, distribuitori și furnizori de soluţii și servicii – își dau întâlnire la hotelul Crowne Plaza din București pentru a lua parte la cel mai apreciat eveniment al industriei.

  RO Fruits & Vegetables Show 2019 este un eveniment de o zi, a cărui structură se bazează pe patru componente:

  • Conferință – dezbateri în plen;
  • Business Matchmaking – evenimentul oferă multiple posibilități de business, conectând factori de decizie de pe tot lanţul de producţie şi distribuţie;
  • Expo Village – o agora modernă a sectorului de legume, expoziția organizată în cadrul evenimentului, este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între achizitori, furnizori de produse, soluții și servicii dedicate industriei;
  • Cocktail – Veranda Restaurant – încheiem ediția 2019 a RO Fruits & Vegetables Show cu un cockail într-un cadru relaxant, unde toți participanții vor avea oportunitatea de a aprofunda discuțiile demarate pe parcursul zilei.

  Conferinţă – Factori de decizie din retail şi HoReCa vin să vorbească despre noile trenduri în domeniu și să prezinte strategiile și planurile de viitor ale companiilor pe care le reprezintă, fiind acum mai aproape de producători și furnizori. Antreprenorii de succes din România își prezintă poveștile și produsele, iar de la furnizorii de tehnologii de ultimă oră afli care sunt inovaţiile care îți ușurează munca și îți sporesc productivitatea. Ieși în față: toată industria este aici!

  Expo Village – O agora modernă a sectorului de legume – fructe. Expoziția organizată în cadrul evenimentului este catalizatorul perfect al unei conversații de succes între furnizorii de produse, soluții și servicii dedicate producătorilor, importatorilor sau retailerilor. Fă-te vizibil, ia-ți stand la EXPO VILLAGE şi lasă-ţi soluţiile şi produsele să fie cartea ta de vizită!

  Business Matchmaking: Sesiunile de matchmaking reprezintă unul dintre punctele tari ale evenimentului și pavează calea către încheierea de noi parteneriate comerciale. Consolidează-ți relațiile profesionale, extinde-ți parteneriatele existente și bate palma cu viitorii tăi parteneri!

  Primii speakeri anunţaţi:

  Despre Modern Buyer: Prezentă de peste 10 ani pe piaţa românească, publicaţia online Modern Buyer se adresează profesioniştilor în achiziţii şi vânzări din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce. Anual, Modern Buyer organizează evenimente b2b pe teme diverse, cum ar fi “Retail & Horeca Distribution”, “Private Label Innovation Show”, “RO Export Forum”, “Retailul Modern în Republica Moldova”, generând oportunităţi de networking pentru profesioniştii din piaţă şi facilitând comunicarea între producători/furnizori şi reprezentanţi ai diverselor canale de distribuţie.

   Despre Agrointeligenţa: Platforma media cu cea mai mare audiență certificată în zona agriculturii. Dezvoltă în online-ul și social-media românești cele mai de impact mijloace de comunicare pentru fermieri și companiile de agribusiness. Recent, a lansat proiectul Agrointeligența Food&Retail (http://food-retail.agrointel.ro) pentru a acoperi nevoile de informare ale producătorilor agroalimentari. Site-ul agrointel.ro este cel mai citit site de agricultură din România, cu o audiență medie de 1 milion de vizite pe lună și o cotă de piață de 70% din totalul citirilor online pe teme de agricultură.

  Eveniment susţinut de:

  Parteneri strategici: More Bio Commerce

  Parteneri expozanţi: IFCO, Select Fruits


  Te-ar mai putea interesa

  Bobocii de orhidee se ofilesc și cad – cauze, remedii Preț arpagic 2024. Cât costă un kg de arpagic în diferite județe A ajuns primul transport cu oi donate pentru oierul căruia i-au murit animalele de la un tratament Plăți APIA 2024. Primele subvenții ANT care vor intra în conturi China a inventat o pastă cu care suprafețele de deșert devin terenuri arabile

  Ultimele știri

  Surse APIA: Plata subvențiilor ANT de fapt nu a început! Legumele lui Ciprian Radu au avut hrană destulă datorită Kinactiv Root, de la Chemark G4media: PNL va cere azi demisia lui Barbu sau repunerea lui Ionuț Lupu la șefia APIA Ministrul Barbu cere Consiliului Concurenței să verifice practica produselor marcă proprie Incendii pornite de la panouri solare. Care este greșeală făcută la montarea acestora