Ştiri agricole

Nicolae Giugea, noul vicepreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților

Nicolae Giugea, deputat PNL, va prelua funcția de videpreședinte al Comisiei pentru Agricultură din Camera Deputaților. Funcția a fost deținută anterior de către Adrian Oros, actualul ministru al Agriculturii, care va rămâne membru al Comisiei. Pentru funcţia de secretar al comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a fost nominalizat deputatul Vasile Gudu.

Schimbări la nivelul Grupului Parlamentar al PNL după instalarea la Palatul Victoria a cabinetului de miniștri condus de premierul Ludovic Orban. Într-o ședință organizată marți, 12 noiembrie, Grupul PNL a votat ca deputaţii Sorin Bumb, Nicolae Giugea şi Tudoriţa Lungu să ocupe funcţiile de vicepreşedinţi alocate în următoarele comisii parlamentare: Comisia pentru industrii şi servicii, Comisia pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice şi, respectiv, Comisia pentru mediu şi echilibru ecologic. Pentru funcţia de secretar al Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară şi servicii specifice a fost nominalizat deputatul PNL Vasile Gudu.

În prezent, prin modificările votate de deputații PNL, conducerea Comisiei pentru agricultură din Camera Deputaților este următoarea:

  • Președinte – Alexandru Stănescu, deputat PSD
  • Vicepreședinte – Nicolae Giugea, deputat PNL
  • Vicepreședinte – Dănuț Păle, deputat PSD
  • Vicepreședinte – Ioan Dîrzu, deputat PSD
  • Secretar – Vasile Gudu, deputat PNL
  • Secretar – Dan Ciocan, deputat PSD

Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților numără 24 de membri.


Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!