• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Carnea de vită Angus ”made in Romania” a intrat în rețelele Metro și Billa

    agrointeligenta.ro -

    Afacerea elvețienilor de la Karpaten Meat din județul Sibiu începe să dea primele roade. Proiectul ce își propune să ajute și fermierii de pe Valea Hârtibaciului să treacă de la creșterea vacilor de lapte la creșterea vitelor de carne Angus a reușit să încheie parteneriate cu lanțurile de magazine Metro și Billa unde livrează carnea produsă în România.

    ”A venit momentul mult aşteptat, carnea de vită Angus produsă pe păşunile noastre, se poate achiziţiona de luna aceasta şi la noi în ţară. În momentul de faţă se găseşte în Metro Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Satu Mare şi în magazinele Billa Bucureşti. Carnea de mânzat “Black Angus” este obţinută în mod natural pe pășunile netratate din România, furajul principal fiind iarba ecologică. Nu conţine hormoni, antibiotice sau alte ingrediente artificiale”, se arată într-un comunicat de presă postat pe site-ul celor de la Karpaten Meat.

    Karpaten Meat deține în prezent cea mai mare fermă de vaci de carne România la Marpod (județul Sibiu), cu un efectiv de 2.100 de animale. De asemenea, firma administrează circa 2.500 de hectare de teren agricol. La nivel de grup, pentru că Karpaten Meat face parte din grupul Agroinvest vorbim de circa 7.700 hectare.


    Te-ar mai putea interesa

    Noi alerte meteo. ANM avertizează cu privire la un fenomen periculos în următoarele două zile Județul unde se câștigă la cules de cireșe mai bine ca în Spania. Zilierii primesc 100 euro/zi Noi alerte de vreme severă. Ploi, vijelii și temperaturi până la 37 de grade în mai multe județe

    Ultimele știri

    Incendiu în ferma lui Ion Olteanu din Mihăilești. Peste 30 de hectare au ars chiar în timpul recoltatului Start fonduri europene pentru achiziția de utilaje! Proiectele se depun de marți, 25 iunie, la AFIR Bogdan Cățoi, fermier: La cultura de grâu am recoltat sub 700 de kilograme la hectar