• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • FERMIERI, ATENȚIE! S-AU SCHIMBAT PAROLELE DE ACCES ÎN APLICAȚIA APIA pentru SUBVENȚII!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Primii fermieri au depus luni, 2 martie, cererile de plată pentru Campania 2020 la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA). Agricultorii au transmis pe grupul de Facebook creat special pentru subvenții că au întâmpinat primele probleme la aplicația pentru banii europeni și naționali.

  Fermierul Simko Lajos ne-a scris pe Grupul Subvenții APIA că nu poate accesa aplicația ”Nu pot să intru în site la https://lpis.apia.org.ro/ … Primesc o atenționare că utilizator/parolă incorect, dar nu am schimbat parola… oare de unde vine problema?”, a spus fermierul.

  Specialiștii APIA au explicat pentru Agrointeligența-AGROINTEL.RO că nu este o problemă generală a aplicației pentru subvenții ci doar un caz particular. Din informațiile obținute de noi toate parolele au fost schimate pentru Lpis odată cu legea privind protecția datelor personale, iar noile coordonate au fost trimise fermierilor în timp util. Dacă din anumit motiv nu ați primit aceste date noi trebuie să luați legătura de urgență cu funcționarul care se ocupă de cererea dvs pentru a afla parola nouă.

  Foarte important! Ca și în anii precedenți vă recomandăm să folosițiutil aplicația pentru subvenții și să nu o supraîncărcați inutil astfel să se blocheze sau să meargă lent. De reținut că între orele 3 și 5 noaptea sistemul este oprit pentru intreținere. APIA poate pune restricții și în alte intervale orare dacă constată că programul nu poate fi folosit de cei care depun efectiv cererea la capacitatea lui optimă.

  Reamintim că IPA Online este un program informatic gratuit care permite fermierului să completeze electronic Declaraţia de suprafaţă din cadrul cererii de sprijin pentru Schema de Plată Unică pe Suprafaţă. Aplicaţia poate fi folosită oriunde există un computer conectat la Internet: la domiciliu, la sediul exploataţiei, la primărie, la centrul APIA etc. Aplicaţia IPA Online este pusă la dispoziţia fermierilor, în mod gratuit, de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi poate fi accesată la adresa http://lpis.apia.org.ro. Pentru fermierii care nu au acces la internet, se pun la dispoziția calculatoare la primării și în centrele teritoriale/locale ale APIA.

  PA Online pune la dispoziţie lista parcelelor pentru care fermierul a solicitat sprijin în anul anterior, cu suprafeţele determinate în urma controalelor realizate de specialiştii Agenţiei, precum şi schiţa parcelelor agricole.entru a completa declaraţia de suprafaţă folosind această aplicaţie, fermierul are nevoie de un nume de utilizator şi o parolă pe care numai el le cunoaște, ca să fie sigur că numai el are acces.

  Atenție! Dacă ați completat electronic Declaraţia de suprafaţă folosind IPA Online, NU UITAȚI că trebuie să vă prezentațila APIA unde veți tipări şi semna Declaraţia şi veți completa, în Cererea unică de plată, datele de identificare şi cele cuprinzând Angajamentele. Dacă nu aveți un număr de înregistrare, înseamnă că nu ați mai depus o astfel de cerere.

  NOTĂ: Reporterii Agrointeligența – AGROINTEL.RO sunt alături de dumneavoastră și încercăm să vă sprijinim în problemele pe care le întâmpinați. Dacă sesizați noi defecțiuni sau dificultăți în accesarea aplicației IPA Online, sau dacă aveți alte chestiuni pe care doriți să ni le semnalați, vă rugăm să ne contactați fie pe e-mail, la redactia@agrointel.ro, fie telefonic, la numărul: 0741.279.595.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Doi hoţi de animale au fost prinşi şi încătuşaţi în câmp, în timp ce fugeau cu trei vaci şi doi cai! Caz de infectare cu COVID-19 la MADR. Daniel Botănoiu: ”Ar fi vorba despre o angajată de la PNDR” România, în topul țărilor cu cele mai mari vânzări la pesticide!

  Ultimele știri

  Adrian Oros: Fermierii ne-au cerut să plătim despăgubirile de secetă până pe 30 iulie! Proiect MADR: Testele pentru genotiparea berbecilor – GRATUITE până la sfârșitul anului! TRANSMISIE VIDEO: Ziua Câmpului SAATEN UNION și RAPOOL din platforma de la Drajna

  Căutare în articole