• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • AGROINTELIGENȚA VĂ AJUTĂ! PROCEDURA pentru PAROLELE APIA, SIMPLIFICATĂ după APARIȚIA ARTICOLULUI NOSTRU!

  agrointeligenta.ro agrointeligenta.ro -

  Agrointeligența-AGROINTEL.RO ajută fermierii! Reporterii noștri au semnalat o problemă a agricultorilor care vor să depună cererea unică după ce aceștia ne-au transmis că întâmpină dificultăți să acceseze aplicația pentru subvenții din cauza noilor parole pentru Campania 2020. După publicarea unui articol pe acest subiect, conducerea APIA a luat primele măsuri pentru a remedia situația!

  Fermierii știau din anii trecuți că parola pentru accesul în IPA Online, aplicația pusă la dispoziție de APIA pentru digitizarea parcelelor, este formată din CNP-ul fiecăruia. Odată cu schimbarea regulilor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, agenția de plăți a fost nevoită să schimbe aceste parole iar cele noi au fost transmise fermierilor. Din motive obiective o parte dintre fermieri nu au primit noile parole sau nu au verificat în timp util mailurile pentru a le afla.

  Agrointeligența-AGROINTEL.RO a sesizat problema fermierilor într-un articol pe care îl puteți citi aici: FERMIERI, ATENȚIE! S-AU SCHIMBAT PAROLELE DE ACCES ÎN APLICAȚIA APIA pentru SUBVENȚII!

  În urma articolului conducerea APIA a decis să modifice aplicația pentru subvenții și să adauge pentru fermieri o adresă de email unde pot trimite solicitare pentru a primi noua parolă în caz că nu o au deja la dispoziție.  ”Pentru prima logare în aplicația IPA Online, Campania primire Cereri Unice de Plată 2020, daca nu aveți adresă de e-mail înregistrată în sistemul informatic, contactați responsabilul de dosar sau solicitați resetarea parolei pe adresa ipa.asistenta@apia.org.ro”, este mesajul transmis de APIA.

  Fermierii au testat noua metodă de primirea a parolei iar din feedback-ul transmis către noi aceasta funcționează foarte bine iar noile date au fost primite în circa 10-15 minute de la trimiterea email-ului pentru solicitarea acestora.

  Aplicația APIA înainte de articolul Agrointeligența
  Aplicația pentru subvenții după articolul Agrointeligența

  Foarte important! APIA, ca și în anii precedenți vă recomandă să folosiți în mod util aplicația pentru subvenții și să nu o supraîncărcați inutil astfel încât să se blocheze sau să meargă greu. De reținut că între orele 3 și 5 noaptea sistemul este oprit pentru întreținere. APIA poate pune restricții și în alte intervale orare dacă constată că programul nu poate fi folosit la capacitatea lui optimă de cei care depun efectiv cererea.

  Reamintim că IPA Online este un program informatic gratuit care permite fermierului să completeze electronic Declaraţia de suprafaţă din cadrul cererii de sprijin pentru Schema de Plată Unică pe Suprafaţă. Aplicaţia poate fi folosită oriunde există un computer conectat la Internet: la domiciliu, la sediul exploataţiei, la primărie, la centrul APIA etc. Aplicaţia IPA Online este pusă la dispoziţia fermierilor, în mod gratuit, de către Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi poate fi accesată la adresa http://lpis.apia.org.ro. Pentru fermierii care nu au acces la internet, se pun la dispoziția calculatoare la primării și în centrele teritoriale/locale ale APIA.

  PA Online pune la dispoziţie lista parcelelor pentru care fermierul a solicitat sprijin în anul anterior, cu suprafeţele determinate în urma controalelor realizate de specialiştii Agenţiei, precum şi schiţa parcelelor agricole.entru a completa declaraţia de suprafaţă folosind această aplicaţie, fermierul are nevoie de un nume de utilizator şi o parolă pe care numai el le cunoaște, ca să fie sigur că numai el are acces.

  Atenție! Dacă ați completat electronic Declaraţia de suprafaţă folosind IPA Online, NU UITAȚI că trebuie să vă prezentațila APIA unde veți tipări şi semna Declaraţia şi veți completa, în Cererea unică de plată, datele de identificare şi cele cuprinzând Angajamentele. Dacă nu aveți un număr de înregistrare, înseamnă că nu ați mai depus o astfel de cerere.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Ioan Suciu: ”Adeverințele APIA nu pot fi condiționate de nicio Primărie!” Formularul cu care fermierii pot obține subvenția APIA în avans! Ajutor de stat PLĂTIT astăzi de APIA!

  Ultimele știri

  Se prelungește programul Tomata și pentru ciclul II? Ce spune primarul comunei cu producții record la roșii! Sechestru pe 400 de oi și saivan incendiat! Un cioban este victima unor răfuieli politice cu miză de 200.000 de euro! România, în topul țărilor cu cele mai mari vânzări la pesticide!

  Căutare în articole