• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • SOUFFLET AGRO ROMÂNIA – DISTRIBUITOR OFICIAL SKY AGRICULTURE

    agrointeligenta.ro -

    SOUFFLET AGRO a devenit importator de utilaje agricole al Sky Agriculture și prezintă 2 mașini de semănat: Easy Drill și Maxi Drill.
    Ambele mașini sunt fabricate în Franța la fabricile Sulky, compania Sky este deja cunoscută de fermieri ca producător de distribuitoare de îngrășăminte. În 2012, Sulky a creat un nou brand – Sky, în parteneriat cu fermierii și compania franceză – Sky Agriculture, condus de David Guy, un fermier și inginer în același timp.

    David Guy, Sky Agriculture:De ce România și de ce Soufflet Agro Romania? Am avut de ales – pe ce drum să mergem? Există o serie de dealeri de utilaje care operează în Europa și în zona CSI și există grupul francez Soufflet, care promovează o serie de servicii în această regiune: semințe, produse de protecția plantelor și îngrășăminte, trading cereale. Suntem convinși că vânzarea de utilaje fără bază agronomică și fără tehnologie este practic, imposibilă. Și când am aflat că în Romania există SOILTEQ Club pentru promovarea tehnologiei covoarelor vegetale, similară cu ceea ce am creat în Franța – ne-a apropiat în cele din urmă.

    Când ies pe teren, mă interesează în primul rând cum se simt plantele. Aceasta este cheia rezultatului final și, în general, nu contează care este culoarea mașinilor care oferă condiții bune pentru plante. Orice mașină (semănătoare, cultivator etc.) este doar un instrument pentru a efectua anumite operațiuni.

    Când fermierul începe să se gândească la ce echipament să cumpere – își imaginează în primul rând un tractor. Cu toate acestea, să fim sinceri, tractorul nu lucrează. De asemenea, remorcile și agregatele cu balamale nu seamănă culturile – acestea efectuează doar anumite operațuni care ajută în procesul de semănare. Principalul lucru este realizat de planta în sine, de aceea trebuie să punem accent pe plante. În esență, acest lucru a devenit un impuls pentru conceptul nostru – nu pentru a vinde utilaje, ci pentru a oferi fermierilor posibilitatea de a câștiga mai mulți bani prin utilizarea ambelor tehnologii, atât de cultivare a covoarelor vegetale cât și utilizarea utilajelor Sky. Adică oferim o soluție integrată care poate rezolva simultan mai multe probleme: îmbunătățirea calității solului și creșterea randamentului prin investiții durabile în îngrășăminte, semințe și produse de protecția plantelor”.

    Easy Drill reprezintă rodul a aproape 40 de ani de cercetare și dezvoltare intensă. Utilajul este recunoscut astăzi drept referința profesională finală în materie de semănători.

    4 buncăre= 4 tipuri de semințe/ 2 adâncimi de însămânțare

    Mașina de semănat Easy Drill poate fi echipată cu până la 4 buncăre. Datorită acestui fapt, se poate semăna cu precizie (diferite tipuri de semințe pentru fiecare buncăr) până la 4 produse, cu 4 tipuri diferite de semințe, la 2 adâncimi diferite. Utilizarea a 4 buncăre oferă mai multe opțiuni simultan. De exemplu, semănatul culturilor principale și a celor companion cu fertilizare într-o singură trecere la 2 adâncimi diferite. Mai mult, se pot semăna covoare vegetale direct în miriște, se pot semăna amestecuri de leguminoase … Cu 4 buncăre, puteți ajusta mai bine viteza de însămânțare pe hectar pentru fiecare produs și asigurați o distribuție lină pe parcelă, fără riscul de separare al semințelor.

    Două adâncimi de semănat asigură o mai bună plasare a semințelor și o mai bună apariție a plantelor.

    După 15 ani de dezvoltare, MaxiDrill este astăzi o referință pe piață.

    Semănatul care poate face diferența la sfârșitul campaniilor agricole

    Pe gama rabatabilă Maxi Drill, cele două funcții de consolidare a solului și roțile de transport sunt separate.

    Gama rabatabilă Maxi Drill are în configurarea standard un ax de transport. Rola de ambalare nu este utilizată deloc în timpul transportului, pentru a preveni riscul de deteriorare.

    Mecanismul de rulare are roți duble echipate cu răzuitoare. Fiecare pereche este eșalonată.

    Acest ansamblu permite economisirea a până la 25% din puterea absorbită. Ruloul poate funcționa în condiții umede, fără șanse de înfundare. În cele din urmă, schimbarea roții în cazul unei anvelope plate nu vă va lua mai mult de câteva minute. Tot ce trebuie să faceți este să rotiți perechea de roți în cauză.

    Recordul nostru: 58 de secunde cu 2 persoane!

    Charles Nicolas este Product Manager pentru Proiectul Sky Agriculture în România și adaugă faptul că cele 2 utilaje sunt foarte ușor de folosit, accesul uşor la toate parţile importante ale utilajului (buncăr,capete de distribuţie, mecanism de distribuţie) face maşina uşor de utilizat. După însămânţare, întregul buncar poate fi uşor golit într-un big bag pentru a economisi timp.

    De asemenea asigură o distribuţie separată a sistemelor pentru seminţe şi îngrăşământ.

    Sistemele de distribuţie pentru seminţe şi îngrăşăminte sunt separate, pentru a minimiza cantitatea de produs pentru fiecare sistem de distribuţie şi a evita înfundarea. Folosind două circuite separate de distribuţie se permite optimizarea fluxului de aer atât pentru seminţe cât şi pentru îngrăşămant, astfel se reduce riscul de înghesuire al îngrăşămintelor.

    Cele doua utilaje sunt versatile, sunt mașini de forat special concepute pentru seminţe, care funcţionează la fel de bine atât pe soluri minim cultivate cât şi pe soluri nelucrate, atât după arat sau după însămânţarea unei culturi intermediare.

    Vedeți AICI oferta pentru utilajele EASY DRILL – LINK BROȘURĂ

    Vedeți AICI oferta pentru utilajele MAXI DRILL – LINK BROȘURĂ


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri

    Ultimele știri

    Ministrul Agriculturii din Ucraina: arestat, eliberat pe cauțiune, încă își exercită atribuțiile de ministru Agnes Jansen după reportajul Agrointeligența: ”Mă pensionez, dar nu rămâneți fără legume!” Cine încasează subvenția APIA pe pășunea comunală. Acte necesare