• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Azot şi patru biostimulatori într-un singur produs de excepție: Nutrino Pro de la Agro-Est Muntenia!

    agrointeligenta.ro -

    Azotul înseamnă viață pentru agricultură. Astfel, cel mai important lucru pentru fermieri este să găsească surse de azot, prin care culturile să se poată dezvolta și să poată aduce producții însemnate la recoltat. Dacă acest azot este însoțit și de alte elemente esențiale, care să contribuie la creșterea plantelor, viața agriculturilor este mult mai ușoară. Există un astfel de produs pe piață, care constituie un cocktail hrănitor pentru orice cultură.

    Prezentat în acest articol printr-un mod inedit, un clip de animație, Nutrino Pro are o compoziție de excepție. Este un produs pe bază de azot cu eliberare lentă și care mai conține acizi esențiali, patru biostimulatori, magneziu și sulf. O rețetă la care specialiștii au lucrat ani buni și care se poate aplica pe diferse culturi: grâu, orz, triticale, porumb, rapiță, floarea-soarelui, cartofi, sfeclă de zahăr, legume, viță de vie, soia, fasole, mazăre. Practic, aproape tot ce se cultivă în România.

    Lista de efecte asupra plantelor este mai lungă ca o zi de post. Nutrino Pro are o rată de absorbție de 90-95% la nivel foliar, asigură și susține formarea proteinelor, crește semnificativ metabolismul azotului în plantă, crește sinteza de aminoacizi, crește asimilarea și utilizarea nutrienților cationici, stimulează producția de citokinine și de acid glutamic, asigură producții ridicate cantitativ și calitativ, reduce efectele cauzate de factorii de stres, reface culturile după perioadele de stagnare.

    Nutrino Pro se aplică foliar, iar recomandările specialiștilor Agro-Est Muntenia, referitoare la doze, vin în funcție de culturile pe care se folosește: 3-4 litri pe hectar la păioase, rapiță, floarea-soarelui, 3-6 litri pe hectar la cartof și sfeclă de zahăr, 4-6 litri la legume și viță de vie și 3-5 litri la porumb, soia, fasole și mazăre.


    Te-ar mai putea interesa

    Mușcate: plantare, îngrijire, înmulțire Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii Alertă meteo de vreme severă! Ploi și căderi de grindină până vineri dimineață

    Ultimele știri

    Tehnologia Chemark Rom la rapiță pune bazele unor producții mari în Teleorman, la ferma Nutrelo Trei boli periculoase depistate în cultura sa de grâu de fermierul Georgian Corniță Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români