• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • #MulțumimFermierilor, inițiativa BASF de susținere a micilor fermieri, susținută de Agrointeligența!

  agrointeligenta.ro -

  Fermierii sunt obișnuiți să lupte necontenit pentru a obține recolte bogate și profitabile. Cu buruienile, bolile și cu dăunătorii, cu vremea imprevizibilă, cu prețurile pieței, cu organizarea fermei, cu timpul… Acum, la toate cele existente se adaugă o amenințare nouă: contextul actual care a parcă a oprit lumea în loc și a schimbat modurile de a ne deplasa, de a face cumpărături, de a face business.

  Pentru a susține eforturile micilor fermieri, azi se lansează inițiativa #MulțumimFermierilor, un proiect BASF Agricultural Solutions România, susținut de Agrointeligența.

  Am spus întotdeauna că tu ai cea mai importantă meserie din lume. Asta pentru că de munca și reușita ta, a fermierului român, depinde hrana zilnică a tuturor. Inclusiv a familiilor noastre. De aceea, am lansat inițiativa #MulțumimFermierilor”, a declarat Marijan Tomšić, Country Manager BASF Agricultural Solutions România.

  Campania #MulțumimFermierilor se adresează atât fermierilor, cât și consumatorilor.

  #1 Sfaturi pentru micii fermieri

  În secțiunea dedicată fermierilor de pe site-ul BASF, aceștia regăsesc tot ce îi poate ajuta pentru a trece cu bine de această perioadă dificilă. De la interviuri cu fermierii care au reușit să-și stabilizeze fluxurile de vânzare în această perioadă, sfaturi pentru micii producători, informații despre cum se pot vinde sau promova produsele online și până la articole de specialitate pentru protecția culturilor.

  #2 Sfaturi pentru consumatorii care vor să susțină fermierii

  Consumatorii au o secțiune dedicată în care află direct de la fermieri de ce e atât de important acum mai mult ca oricând să aleagă produse românești și de pe ce platforme pot comanda online produse agro-alimentare proaspete de la producătorii locali din zona lor.
  Invităm de asemenea fermierii și consumatorii să ne semnaleze astfel de platforme pentru ca BASF Agricultural Solutions Romania să le facă cunoscute.

  Mai ales în sectorul vegetal, măsurile de distanțare socială nu pot pune pauză dezvoltării culturilor sau recoltării legumelor. Iar acestea, odată recoltate, în doar foarte puține cazuri pot fi depozitate. Majoritatea sunt produse perisabile, care trebuie recoltate de pe câmp sau din sere și solarii, apoi vândute proaspete. Este un circuit sensibil la orice factor perturbator. Odată întrerupt acest lanț de aprovizionare, pentru fermieri ar însemna ca aceste culturi să se piardă. Pentru noi românii ar însemna să găsim cu greutate hrana de zi cu zi.

  Cu atât mai mult în această perioadă, e nevoie ca fermierii să știe că sunt ascultați, înțeleși și susținuți. Să le amintim că nu sunt singuri în această luptă și să le redăm speranța unui viitor în care tuturor ne e din nou bine. De aceea, am ales să susținem inițiativa BASF #MulțumimFermierilor”, a declarat Vlad Macovei, fondator și președinte al Grupului Agrointeligența.

  Campania continuă să se desfășoare și dezvolte pe site-urile agro.basf.ro, agrointeligenta.ro și pe pagina de Facebook BASF.

  Haideți să rămânem puternici în aceste vremuri dificile! Împreună.

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  S-a votat la Bruxelles! Data istorică pentru ANT bovine va fi 1 iunie 2018! Rețeta cu care Aurel Petruș și-a crescut producția la porumb cu 20%, protejând și sămânța de ciori! APIA a făcut plățile pentru cei care au dat terenul în arendă sau l-au înstrăinat!

  Ultimele știri

  PLONVIT Active: Soluția de combatere a efectelor lipsei de apă! Oierul Ioan Suciu – reacție în scandalul din APC: ”Opriți-vă! S-a ajuns din această Asociație o bătaie de joc!” Tractorist prins cu portbagajul plin de motorina furată din utilajul pe care lucra!

  Căutare în articole