• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • FARMI: O nouă aplicație pentru fermieri și un pas înainte pentru agricultura digitală!

  agrointeligenta.ro -

  Aplicația FARMI a fost lansată pentru piața franceză în 2017. De atunci, peste 8.000 de fermieri o folosesc în fiecare zi iar tot de atunci s-au emis mai multe actualizări bazate pe cerințele fermierilor. Ne bucurăm că putem introduce și lansa această aplicație utilă și foarte practică, de asemenea, într-o țară nouă care este România. Farmi a mai fost lansată și în țări ca : Cehia și Ucraina iar în perioada următoare va putea fi folosită și în : Rusia, Polonia și Bulgaria. Să începem să vă facem viața mai ușoară!

  Ce este Farmi?

  Farmi este o aplicație nouă, dedicată tuturor persoanelor interesate de agricultură. Cu Farmi, utilizatorii pot avea toate informațiile importante despre agricultură într-o singură aplicație. Farmi este o aplicație completă cu diferite funcționalități:

  Proiectată pentru a sprijini fermierii în munca lor de zi cu zi, Farmi este o aplicație care centralizează toate datele utile pentru activitățile lor agricole într-o interfață intuitivă. Cele cinci caracteristici ale sale permit fermierilor să eficientizeze gestionarea operațiunilor și să beneficieze pe deplin de expertiza specialiștilor.

  Cu Farmi, toți fermierii, clienții sau orice persoană dorește să o acceseze, au astăzi la dispoziție o aplicatie gratuită care va evolua în funcție de nevoile lor

  Prognoza meteo pentru profesioniștii agricoli

  Prognoza meteo fiabilă, adaptată specificului local și satisfacerea nevoilor afacerii: schimbarea condițiilor în timp real, economisirea timpului, facilitarea luării deciziilor, planificarea activităților și tratamentelor din fermă, sunt câteva dintre nevoile fiecarui fermier sau agronom.

  Sfaturi pentru optimizarea eficienței tratamentului dumneavoastră

   Pe baza prognozelor meteo ale unui expert internațional, agronomii noștri au dezvoltat un algoritm care, în funcție de viteza vântului, temperatura, precipitațiile, umiditatea și având în vedere eficacitatea unui produs și constrângerile de reglementare, vă va permite să definiți rapid dacă condițiile sunt favorabile sau nu pentru tratamentul planificat. Cu Farmi veți putea anticipa și planifica tratamentele în conformitate cu recomandările pentru următoarele 7 zile: „Se recomandă pulverizarea / Pulverizare cu posibile dificultăți / Pulverizarea nu este recomandată”.

   La dispoziția exploatațiilor agricole

  Farmi oferă acces în timp real la știri meteo fiabile și precise, multe informații despre piață și știri din comunitatea agricolă. Datorita aplicației Farmi, fermierul este capabil să ia decizii raționale. Calitatea și precizia informațiilor fac parte dintr-o abordare agricolă responsabilă și durabilă. Mai mult decât o aplicație utilă, Farmi este un instrument de luare a deciziilor cu trei avantaje :

  Radar de precipitații

  Un adevărat instrument de lucru care ajută la gestionarea tuturor terenurilor: radarul nostru de precipitații permite vizualizarea tipurilor de precipitații din parcelele dvs. în 3 ore:

  Studiul cotațiilor Euronext și Chicago

  Economisiți timp consultând foarte repede toate ofertele, datorită afișării optimizate a cotațiilor Euronext și Chicago (CBOT) în aplicația Farmi. Verificați foarte repede toate ofertele datorită afișajului optimizat.

  Rezumat știri agricole

  În fiecare zi, se pot accesa cele mai bune informații agricole din principalele surse: informații despre piață, utilaje, agronomie, noi tehnologii, reglementări etc.

  Conturile mele

  Gestionarea conturilor ca un profesionist! Se pot accesa conturile de oriunde v-ați afla. În timpul recoltării, este foarte important să fiți conectat și să supravegheați livrările și contractele. Cu Farmi se pot verifica cu ușurință livrările și cantitățile pe care trebuie să le livrați conform contractelor pe care le aveți.

  Farmi – Erbicide OAD

  Farmi OAD este un adevărat instrument agronomic pentru a ajuta fermierii să facă diagnostice în culturile lor. Farmi vă va ajuta să aveți grijă de culturile dumneavoastră. Acest instrument este o tehnologie interesantă pentru a oferi sfaturi fermierilor oriunde, în orice moment. Cu acest erbicid OAD, fermierul poate selecta buruienile prezente în culturile sale și folosind o bază de date creată de agronomi profesioniști, aplicația vă va propune o listă de produse eficiente în raport cu diferitele buruieni selectate.

  O aplicație în continuă evoluție

  Revoluția digitală ne-a schimbat stilul de viață și practicile. Transformă de asemenea, lumea agricolă. Internetul ocupă un loc important în viața profesională a agricultorilor, care sunt tot mai interesați de utilizarea aplicațiilor agricole pentru activitatea lor zilnică. Îmbunătățirea rețelelor 3G / 4G ajută exploatațiile agricole pentru a avea vizibilitate asupra parcelelor și deschide noi perspective pentru gestionarea fermelor în situație de mobilitate redusă.

  Desigur că nu înlocuiește expertiza fermierului, știrile tehnologice sunt instrumente ajutătoare pentru ferme mai competitive, mai performante și mai prietenoase cu mediul.

  Simplitatea, eficiența și angajamentul sunt cuvintele cheie ale acestei noi aplicații. „Farmi”.

  Suntem conștienți de amploarea tehnologiei digitale în sectorul agricol și schimbările pe care acest fenomen le implică în viața de zi cu zi și în practicile oamenilor din agricultura, de aceea, aplicația mobilă Farmi, o realizare inovatoare, își propune să fie constant dezvoltată, să vină în sprijinul tuturor celor conectați, cu informații actualizate și utile.

  Vă invităm să vizitați site-ul aplicației Farmi : https://www.farmi.com/ro?utm_source=Ferma%20magazine&utm_medium=article&utm_campaign=Farmi%20RO

  Aplicația poate fi descărcată din Google Play sau AppStore.

   

   


  Te-ar mai putea interesa

  Fermieri obligați de APIA să dea subvențiile înapoi, altfel vor fi executați silit APIA a început plata subvențiilor ANT! Când ajung primii bani în conturile fermierilor Guvernul a aprobat subvenția de 200 de euro la hectar. Cererile se depun până pe 20 mai

  Ultimele știri

  Când începe plata pentru ANT pentru bovine APIA: Crescătorii de animale primesc ANTZ ovine/caprine – 4,95 euro pe cap de animal Comisia Europeană îi invită pe fermieri să reclame practicile comerciale neloiale