• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Agrointeligența, principalul sprijin mediatic al fermierilor în criza pandemiei: 18 milioane de citiri în perioada stării de urgență și de alertă!

  agrointeligenta.ro -

  În perioada 15 martie – 14 iunie 2020, trei luni care coincid cu perioada stării de urgență și de alertă în criza COVID-19, Agrointeligența-AGROINTEL.RO a demonstrat că este lider în informarea și susținerea fermierilor, ducând mediatizarea problemelor dar și a oportunităților din sectorul agroalimentar la un nou nivel. Astfel, în perioada celor trei luni menționate, site-ul nostru a avut aproape 18 milioane de afișări ale diverselor articole, un interes uriaș pe care fermierii l-au acordat performanței noastre jurnalistice.

  Alături de agricultori, care reprezintă aproape două treimi din totalul cititorilor în medie multianuală, acest record absolut al presei agricole din România a fost posibil datorită celorlalte categorii de public ale noastre: reprezentanții companiilor de agribusiness, decidenți politici, membri ai administrației publice centrale și locale, angajați ai Ministerului Agriculturii și ale instituțiilor subordonate, actori relevanți din mediul financiar și economic.

  Ne luptăm pentru susținerea sectorului agroalimentar

  „Le mulțumesc cititorilor noștri pentru încrederea acordată. Ne-am străduit ca în această perioadă complicată să fim alături de dumneavoastră în fiecare moment. Acest rezultat extraordinar arată cât de important este sectorul agroalimentar în contextul economiei naționale. Fermierii reprezintă o forță, care poate se manifestă încă timid în societate, dar este rolul nostru, celor de la Agrointeligența să le mediatizăm problemele pe care le au și soluțiile pe care le propun, să îi informăm prompt și să le reprezentăm interesele legitime. Lupta este încă departe de a fi câștigată, mai avem multe de făcut până când forța fermierilor să fie pe deplin recunoscută și respectată în societate. Securitatea alimentară a României, suveranitatea și independența agroalimentară, toate acestea sunt obiective de interes național. Fără fermierii noștri, fără sprijin și strategii eficiente de a depăși criza și mai apoi de dezvoltare, statul român nu va putea asigura, pe termen mediu și lung, supraviețuirea satului și a pieței agroalimentare naționale. Fără fermieri, riscăm să ne pierdem, la propriu, mai bine de o jumătate din țară” a spus Vlad Macovei, președintele Grupului Agrointeligența.

  Lider al presei agricole din România

  Agrointeligența – AGROINTEL.RO și-a consolidat poziția de lider al presei agricole din România construind o strategie editorială ce se bazează pe un trinom de succes. Primul element este furnizarea de informație jurnalistică relevantă, utilă, de cele mai multe ori exclusivă, livrată în mod prompt pe site, newsletter și social-media, împachetată într-un mod accesibil și atractiv. Al doilea element este implicarea noastră în rezolvarea problemelor sesizate de fermieri prin practicarea unui jurnalism implicat, cu valoare adăugată maximă pentru publicul nostru, adică pentru fermieri în primul rând. Al treilea element îl reprezintă parteneriatul solid cu companiile furnizoare de produse și servicii în agricultură, cu care derulăm campanii de promovare care au drept focus prezentarea soluțiilor oferite, într-un mod eficient și auditat, lăsând la latitudinea fermierului alegerea ce i se potrivește. Acest trident ofensiv al strategiei noastre editoriale este completat de două direcții strategice majore: concentrarea pe conținut video distribuit digital (aici având un parteneriat solid cu BTvideo, lider în producția video pentru agricultură) și în organizarea de evenimente/conferințe/mese rotunde care să fie platforme publice în care fermierii să aibă cuvântul, mai ales în fața decidenților politici și administrativi.

  Agrointeligența–AGROINTEL.RO nu va ceda tentativelor de șantaj, intimidare, amenințare, calomnie, indiferent dacă acestea vin din partea politicienilor din toate partidele, din partea celor care vor răul fermierilor și agriculturii naționale sau din partea unor concurenți, invidioși pe succesul nostru și copleșiți de frustrare. Ne vom alege atent câmpul de luptă, armele și timingul, și întotdeauna vom face lucrurile corect, legal, în spiritul meritocrației și al responsabilității față de publicul nostru – FERMIERII ROMÂNIEI. Iar succesul nostru are la bază și este explicat exact de ingredientele care dau rețeta succesului în orice inițiativă antreprenorială a secolului nostru: muncă, implicare, seriozitate, experiență, cunoștințe, pregătire continuă, asumarea de riscuri, intuiție, curaj, empatie și comunicare eficientă.

  Singura platformă media pentru fermieri cu audiența auditată profesionist

  Agrointeligența-AGROINTEL.RO este singurul site din presa agricolă care este auditat de Biroul Român de Audit al Tirajelor (BRAT) și este inclus în SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), singura entitate din România care este în măsură să ofere audit al publicului în zona media și care să fie acceptat unanim de agențiile de publicitate. Indiferent că vorbim de zona de presă online, tipărită sau audio-vizuală, audiența este măsurată și certificată de SATI/BRAT și Serviciul de Măsurare a Audiențelor TV. Toate informațiile legate de audiență sunt publice și, conform acestora, Agrointeligența – AGROINTEL.RO este liderul presei agricole din România, raportat la audiența auditată, indiferent dacă vorbim de presă online, tipărită sau tv. Orice încercare de a prezenta tot felul de pseudo-certificate de audiență/tiraj sau formă de studiu/sondaj, al unor firme care nu au ca obiect de activitate auditul audiențelor media, reprezintă o tentativă de a induce în eroare companiile din agribusiness, agențiile de publicitate și PR și, nu în ultimul rând, pe fermieri.


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Asociația Forța Fermierilor – scrisoare deschisă către MADR: ”Publicați urgent proiectul pentru despăgubirile la culturile de primăvară!” Felicitări, domnule Oros! Ați dat ordonanța pe despăgubiri, ați transparentizat consultările pe PNS. Asociația Forța Fermierilor vă întinde mâna! FORȚA FERMIERILOR cu Vlad Macovei – 20 ianuarie 2021

  Ultimele știri

  Sfârșit tragic pentru un bărbat de 44 de ani călcat de căruța cu care transporta gunoiul de grajd! Rulote cumpărate de o asociație pentru ca fermierii să își poată vinde brânza sau mieii de Paște! Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele săptămâni!