• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Cursuri GRATUITE pentru românii interesaţi să-şi producă curent electric pe acoperişul casei

  agrointeligenta.ro -

  A IV-a editie a Târgului Internaţional RoEnergy Timişoara, din 5-7 noiembrie 2013, oferă cursuri gratuite, intitulate AREL Academy, sesiunea de iarnă RoEnergy 2013, timp de trei zile, pentru românii interesaţi să afle detalii despre cum se poate produce energie electrică prin instalarea de panouri fotovoltaice pe acoperişurile caselor.

  Cursurile, de tip workshop ( cu întrebări-răspunsuri pe teme practice), vor fi predate de către reprezentanţii Asociaţiei Române a Electricienilor (AREL), parteneri ai Târgului RoEnergy Timişoara, organizat de R.E.S. Group.

  Recent, ANRE ( Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei ) a anunţat ca legislaţia care reglementează producerea energiei electrice  în domeniul rezidenţial, prevăzând subvenţii generoase pentru persoanele fizice,  se află în faza finală, urmând să fie adoptată în 2014.

  Cui i se adresează ?

  La Cursurile AREL Academy poate participa orice persoană fizică ori juridică, care doreşte informaţii practice pe tema sistemelor PV pentru acoperişuri: proprietarii de spaţii rezidenţiale, comerciale şi industriale, administratori de utilităţi din cadrul scolilor, hotelurilor, magazinelor, unitatilor medicale, fabricilor, etc.  Lista poate contiuna cu administratiile judetene, primarii, fermieri,etc. Practic, aceasta initiativa, inedita in Romania, urmareste transformarea consumatorului de energie in postura de producător de energie.

  Ce învăţaţi la AREL Academy ?

  Program prima zi: 5 noiembrie 2013 ( marţi)

   12.00: Sistemele fotovoltaice rezidentiale – Un nou inceput in domeniul fotovoltaicelor

  13.00: Kiturile fotovoltaice – O soluție sau costuri suplimentar

  14.00: Cum aleg instalatorul sistemului meu fotovoltaic

  Program a doua zi: 6 noiembrie 2013 ( miercuri)

  12.00: Previziunile dezvoltarii sistemelor fotovoltaice in 2014

  13.00: Investesc in fotovoltaice: cum imi recuperez investitia si cand

  14.00: Este autoconsumul solutia sistemelor fotovoltaice rezidentiale

  Program a treia zi: 7 noiembrie 2013 ( joi)

  12.00: Statiile de incarcare pentru automobilele electrice – O noua oportunitate

  13.00: Mentenanta sistemelor fotovoltaice: Elaborea unui plan de mentenanta performant

  14.00: De ce trebuie sa curat modulele fotovoltaice

  Cum puteţi participa ?

  Pentru a putea lua parte la Cursurile AREL Academy trebuie doar sa va prezentati intr-una din zilele de 5,6,7 noiembrie 2013 la Pavilion Expovest ( Hotel Senator), Calea Lugojului, numarul 7, judetul Timis, locatia de desfasurare a Targului RoEnergy Timisoara 2013, standul AREL.  Intrucat locurile sunt limitate, pentru a avea siguranta unei participari, va recomandam sa va inscrieti la press@roenergy.eu şi faur_design@yahoo.com

  Târgul RoEnergy Timişoara 2013 va reuni expozanţi de calibru din SUA, UK, Germania, Austria, Cehia, Italia, Ungaria şi România, acoperind domeniile: solar, PV, biogaz, biomasă, cogenerare, microhidroenergie, infrastructură energetică, eficienţa energetică.


  Te-ar mai putea interesa

  Controale în toate fermele de animale! Crescătorii sunt obligații să ceară reautorizarea la DSVSA China a inventat o pastă cu care suprafețele de deșert devin terenuri arabile Bobocii de orhidee se ofilesc și cad – cauze, remedii Plăți APIA 2024. Primele subvenții ANT care vor intra în conturi Oierii sar în ajutorul familiei care și-a pierdut oile în urma unui tratament făcut în fermă

  Ultimele știri

  Avansul la programele Tomata și Usturoiul – aprobate de Comisia Europeană Anunț făcut astăzi de APIA pentru crescătorii de bovine Subvenția APIA care a scăzut la jumătate față de anul trecut Surse APIA: Plata subvențiilor ANT de fapt nu a început! Legumele lui Ciprian Radu au avut hrană destulă datorită Kinactiv Root, de la Chemark