• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Salariu de 500 de euro pentru un post de îngrijitor la o fermă de vaci de carne!

    Roxana Dobre -

    Văcuțe Angus așteaptă un iubitor de animale să le îngrijească într-o exploatație de 500 de capete! Ferma Bucovina Suceava Angus caută să angajeze un îngrijitor de animal, fără experiență, care să ajute într-o exploatație modernă, mecanizată.

    ”Nu cerem experiență doar să vrea sa muncească (viitorul angajat n.r), condiții în fermă sunt, experiența se capătă pe parcurs. Avem aproximativ 500 de capete. Sunt animale atât pe pășune cât și în stabulație (la îngrășare)”, ne-a specificat crescătorul care a postat anunțul.

    Acesta a mai precizat că în ferma de văcuțe Angus se lucrează pe rând atât în exploatație cât și pe o pășune unde sunt 100 capete plus puii aferenți. ”În fermă avem totul mecanizat, rații fixe, curățenie. Pe perioada verii se lucrează 1-2 zile pe pășune/1-2 zile ferma.Vacile fiind rasă de carne nu se mulg”, a mai spus fermierul.

    În privința condițiilor pe care le oferă fermierul a specificat că salariul pe care îl propune este de 450-500 euro/lună, carte de muncă, cazare, condiții decente, bucătarie, baie/duș, televiziune cablu, internet.

    Dacă văcuțele din Ferma Bucovina Suceava Angus v-au trezit interesul nu ezitați să luați legătura cu proprietarul lor la numărul de telefon: 0740541805.


    Te-ar mai putea interesa

    Primul județ în care DAJ anunță că a virat despăgubirile de secetă în conturile fermierilor! Ce putem planta lângă sau sub un nuc Rabla pentru tractoare – ghid final. Condiții, acte necesare, procedură de înscriere

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial