• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Produse mai viu colorate și mai dulci – în mod natural: Sweet sporește competitivitatea produselor pe piața de legume și fructe!

  agrointeligenta.ro -

  Sweet sporește competitivitatea produselor în mod natural fără a lăsa reziduuri. Utilizându-l asigurăm un colorit mai viu și un gust mai dulce produselor noastre. Clienții preferă legumele și fructele mai colorate și mai aromate, mai dulci, astfel ele se vând la un preț mai bun. Sweet se utilizează cu rezultate bune la roșiile de masă și cele industriale, struguri, drupe, căpșuni, mere și pere, precum și la culturile de pepene galben și roșu.

  Indiferent de perspectiva pe care o avem asupra economiei, până la urmă cumpărătorii sunt cei care definesc un produs de succes. Atâta timp cât cumpărătorii au de unde alege – iar azi există o gamă largă de produse din aproape orice sortiment – diferența dintre succes și eșec constă de multe ori într-o decizie pe care clientul o ia într-un minut sau chiar în câteva secunde. În esență, orice tip de produs este supus acestui proces, însă el se arată mai pregnant în cazul alimentelor, unde alături de argumente raționale (preț, cantitate, intenții) apar și numeroase considerente de natură emoțională, cum sunt de exemplu gustul sau aspectul produsului.

  Decizii instant la prima vedere

  În multitudinea infinită a legumelor și fructelor, deseori clientul va căuta culorile vii și aspectul plăcut, iar în cazul în care găsește și un gust convingător cu siguranță va ține minte produsul și la următoarele cumpărături. Comercianții la rândul lor transmit mai departe dorința clienților către producători și distribuitori.

  Pentru cel ce vrea să facă față competiției tot mai acerbe, nu există altă cale decât să accepte starea de fapt: succesul legumelor produse nu depinde doar de preț ci și de aspect și de conținuturile valorice subiective cum sunt în special culoarea și aroma, gustul produselor.

  Mai colorat și mai dulce

  Din fericire, firma italiană Valagro, reprezentant de talie mondială în cercetare agricolă, cunoscută pentru inovațiile din agricultură, are și acum soluția potrivită. Utilizând Sweet veți obține un produs mai plăcut ca aspect, mai intens colorat și sensibil mai dulce, ceea ce înseamnă că produsul Dvs. pornește cu șanse bune în competiția pentru cucerirea piețelor din domeniu.

  Sweet este un biostimulator cu conținut de calciu, magneziu, microelemente și carbohidrați speciali. Stimulează formarea zaharurilor, intensifică procesele biochimice ale coacerii și pigmentării contribuind astfel la accelerarea și uniformizarea coacerii și pigmentării și la ameliorarea conținutului valoric al produselor.

  Conținutul de calciu contribuie la fortificarea pereților celulari și în consecință reduce pierderile și – ceea ce este important din punct de vedere comercial – crește durata de viață pe raft. Produsul se utilizează cu rezultate bune la roșiile de masă și cele industriale, struguri, drupe, căpșuni, mere și pere, precum și la culturile de pepene galben și roșu.

  Produs cu aspect mai plăcut – preț mai bun

  Alături de stimularea coacerii timpurii, utilizarea produsului contribuie la creșterea cantității și îmbunătățirea calității produsului, și în consecință la obținerea unui preț mai bun la vânzare. Se recomandă în special pentru culturile cultivate în condiții nefavorabile și pentru ameliorarea calității – de exemplu, creșterea concentrației de zahăr și a fermității pulpei. Efectul Sweet este dovedit genetic – datorită tehnologiei geno-chip dezvoltată de Valagro.

  Produsul se utilizează în siguranță, fără reziduuri de soluție depuse. Nu este o soluție pentru protecția culturilor, de aceea nu există timp de așteptare impus. Acționează doar asupra fructelor ajunse în stadiul de coacere biologică, de aceea nu forțează coacerea. Mai mult decât atât, produsul se poate utiliza la mai multe culturi, se poate amesteca și aplica în același timp cu alte soluții. Pe deasupra, timpul de depozitare este de patru ani, așadar nu este nici o problemă dacă rămâne o cantitate mică pentru utilizare ulterioară.

  Mai multe detalii pe: https://malagrow.ro


  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  TOP 5 vicii ascunse ale tractoarelor și cum să le evitați Proiect MAI: Tractoriștii, obligați să prezinte certificatul de înmatriculare/înregistrare Fermieri campioni la cultura de porumb din județul Neamț!

  Ultimele știri

  Subvenții pentru irigații 2021. Legea a fost aprobată în Parlament ANZ organizează o întâlnire cu asociațiile care conduc Registrele Genealogice APIA cuantumuri plăți bovine: ANT 8 – 1,03 euro/cap și ANT 7 Lapte: 0,42 euro/tonă