• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • OFERTA LUNII: Plugul IBIS M 2+1, ideal pentru fermele mici și mijlocii! Preț PROMO: 5.500 euro!

    agrointeligenta.ro -

    Oferta lunii pe piața utilajelor agricole din România! Plugul Unia Ibis 2+1 este disponibil fermierilor la un preț promoțional de 5.500 de euro prin Apan Agriculture Equipments. Plugul este reversibil, se pretează la lucrări în orice sol și, potrivit reprezentanților companiei, utilajul poate fi operat cu tractoare a căror putere pornește de la 60 CP!

    Apan Agriculture Equipments vine cu noutăți în materie de pluguri pentru fermieri care încep campania de toamnă. Pregătirea solului este esențială pentru o producție mare la hectar de aceea alegerea utilajelor cu care se lucrează suprafețelor însămânțate în toamnă este esențială. Apan Agriculture Equipments prezintă unul dintre modelele de plug destinate fermelor mici și mijlocii, menit să aducă un plus de calitate și un randament sporit lucrărilor.

    Modelul de plug este IBIS M 2+1, purtat, produs de compania poloneză UNIA. Este un utilaj modular, compus dintr-un corp pricipal cu 2 trupițe, reversibil și o parte auxilară, compusă dintr-o trupiță suplimentară ce se atașează corpului principal. Această caracteristică modulară, face ca acest plug să fie unul extrem de versatil și adaptat cu ușurință tractoarelor cu puteri cuprinse între 60 și 110 cp. Șasiul plugului, cu grosime de 100×100 mm, precum și părțile auxiliare sunt confecționate în întregime din oțel suedez de cea mai înaltă calitate.

    Plugul IBIS M 2+1, adaptabil oricărui tip de sol

    Acest plug este unul extrem de robust și adaptabil tuturor tipurilor de sol. Sistemul de prindere în 3 puncte la tractor este prevăzut cu un ax principal – grosimea de 110 mm, cu rulment în jurul căruia se face reversarea și o axă suspendată, cu grosime de 60 mm, pentru ancorarea în tiranții laterali. Sistemul de revesare este prevăzut cu un cilindru hidarulic, cu dublă acțiune și diametrul de 50 mm.

    O altă caracteristică importantă a acestui plug, este sistemul pantograf, prevăzut cu 2 cuple și filet care au un dublu rol: de a echilibra cât mai bine utilajul, transferând întreaga forță de tracțiune către trupițe și de a ajusta prima pereche de trupițe.

    Foaia de cormană, denumită sugestiv MX, este cea care practic diferențiază acest plug de ceilalți competitori din gama lui. Pe lângă faptul că este confecționată dintr-un oțel special, această are și câteva caracteristici constructive: lungimea de 120 cm, precum și unghiul special de torsionare, permit acestui plug să realizeze tăierea și răsturnarea completă a brazdei, pe o lățime de până la 45 cm, opunând în același timp și o rezistență scăzută la tracțiune.

    Sistemul de protecție la suprasarcină se realizează prin șurub de forfecare, capabil să reziste până la o forță aplicată de 1.200 kg.

    Profitați chiar acum de oferta specială a Apan Agriculture Equipments și achiziționați acest plug care cu siguranță va aduce un plus calității și randamentului lucrărilor din câmp!

    Pentru mai multe detalii contactați:
    Apan Agriculture Equipments
    Dughiana Alexandru  – Director Produs Utilaje Agricole
    e-mail: alexandru.dughiana@apan.ro
    telefon: 0749.029.621


    Te-ar mai putea interesa

    Fermierul Alexander Degianski a semănat floarea-soarelui și a intrat la porumb: ”Ne adaptăm în funcție de loc” Tractor făcut scrum în fermă. Paguba este totală Ofertă la tractorul Zetor Fronterra de 136 CP cu dotări premium și garanție: 65.500 de euro

    Ultimele știri

    România – primul loc în UE anul trecut la suprafața cultivată cu porumb și floarea-soarelui Rezultate solide pentru Agricover în 2023 și peste 10.000 de fermieri în portofoliu O dronă militară a căzut în zona fermei Filipoiu din Insula Mare a Brăilei – primele imagini