Locuri de muncă

Culiță Tărâță își răsplătește angajații: 500 de salariați pleacă în vacanță pe banii patronului

Culiţă Tărâţă va scoate din buzunar 150.000 de euro pentru ca 500 dintre angajaţii săi să petreacă, în februarie 2014, o vacanţă de 8 zile într-una din capitalele Europei. Totul este plătit de latifundiar.

500 dintre cei peste 3.000 de salariaţi ai grupului de firme TCE 3Brazi al omului de afaceri Culiţă Tărâţă vor pleca, în februarie, într-o excursie de opt zile într-o capitală europeană, totul inclus. Deplasarea se va face cu autocarul, toate cheltuielile cu excursia urmând a se ridica la circa 150.000 de euro, sumă plătită integral de firma lui Tărâţă.

Cei 500 dintre „fericiţi” vor fi selectaţi funcţie de performanţele la serviciu de peste an. „În fiecare an, organizăm această excursie. Oamenii noştri au fost si prin Europa, şi în Antalya (destinaţie de vacanţă în Turcia – n.r.), şi la Muntele Athos. Anul acesta va fi o capitală europeană, încă nu ne-am hotărât care”, a spus Tărâţă.

Potrivit acestuia, cei ce vor pleca în excursie sunt atât oamenii de la birouri, dar şi de pe câmp, latifundiarul nu face favoritisme. „Pleacă şi de la birou, dar şi din câmpul muncii, mecanizatori, oameni de pe ogor. Oricum, noi nu avem decât 200 de oameni personal TESA, restul sunt oameni de câmp”, mai spune Tărâţă.

Sursa: economica.net

Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru telefoane Android și iPhone!


Abonați-vă GRATUIT la Agrointeligența - www.agrointel.ro!