• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Academicianul Ovidiu Bojor a premiat magiunul de Topoloveni

    agrointeligenta.ro -

    Magiunul de prune Topoloveni a fost recompensat cu Premiul de Excelență de către academicianul Ovidiu Bojor în cadrul galei care îi poartă numele, unde sunt premiați specialiști și firme implicate în producerea, comercializarea și promovarea produselor naturale.

    ‘Suntem onorați că un juriu de specialiști, profesori universitari, academicieni a apreciat magiunul de Topoloveni ca un produs excelent. Magiunul din prune, nu cu gust sau arome din prune a primit deja recunoaștere europeană, fiind primul și singurul produs din România care a primit Indicația Geografică Protejată, dar și recunoaștere internațională, fiind recompensat cu două din trei stele Michelin de Institutul pentru Gust și Calitate din Bruxelles. Este o mare onoare să fim recunoscuți în România, deoarece noi muncim în primul rând pentru consumatorul român, pe care îl tratăm cu respect și îi oferim doar produse de calitate. Produsul este recomandat consumului de la vârsta de 6 luni și poate fi inclus chiar și în meniul persoanelor cu diabet, cu recomandarea medicului curant. Având în vedere că pe 14 noiembrie este Ziua Mondială a Diabetului urez sănătate multă și viață lungă tuturor celor care sunt afectați de această boală’, a declarat Bibiana Stanciulov, director general și unic acționar al Sonimpex Topoloveni, producătorul magiunului de prune.

    Juriul a fost format din Ovidiu Bojor — membru al Academiei de Științe Medicale, Corneliu Moldovan — prof.univ.dr Dumitru Constantin — Dulcan, prof.dr Gheorghe Mencinicopschi și Florentina Opriș — președintele Asociației ‘Pentru o Viață Sănătoasă’.

    Sursa: Agerpres


    Te-ar mai putea interesa

    Fertilizarea castraveților cu îngrășăminte bio – 6 rețete simple Ouăle maronii vor fi înlocuite în magazine de ouăle albe. Fenomenul, explicat de fermieri Macerat de coada calului – rețetă. Beneficii

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till