• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Focar de COVID-19 la ANZ! Un întreg centru județean și-a suspendat activitatea!

    Ramona Dascălu -

    Instituție închisă după ce patru angajați au fost depistați pozitiv cu COVID-19! Autorităţile sanitare au dispus suspendarea temporară a activităţii Oficiului Judeţean de Zootehnie Buzău, după ce patru persoane din cadrul instituţiei au fost diagnosticate cu COVID-19, informează Prefectura Buzău.

    ”Direcţia de Sănătate Publică a recomandat o serie de măsuri, precum internarea persoanelor confirmate COVID-19, testarea contacţilor simptomatici, izolarea la domiciliu, împreună cu ceilalţi membri ai familiei care locuiesc la aceeaşi adresă, timp de 14 zile, aplicarea procedurilor de curăţenie şi dezinfecţie terminală, intensificarea măsurilor de curăţenie şi dezinfecţie continue, respectarea măsurilor pentru prevenirea şi limitarea răspândirii coronavirusului (…). În cazul focarului de la Oficiul Judeţean de Zootehnie Buzău s-a dispus suspendarea temporară a activităţii”, se menţionează în comunicat, potrivit Agerpres.

    Nu este însă prima instituție aflată în slujba fermierilor care s-a închis din cauza COVID-19. În urmă cu aproximativ o lună de zile, un centru local APIA, din județul Iași, unde mai mulți angajați s-au infectat cu noul coronavirus, a fost închis timp de două săptămâni.


    Te-ar mai putea interesa

    Tic-tac, tic-tac cu avansul APIA. Termen urgent pentru plata primei tranșe din subvenții Ce putem planta lângă sau sub un nuc Primul județ în care DAJ anunță că a virat despăgubirile de secetă în conturile fermierilor!

    Ultimele știri

    Mesaj din industria cărnii – ce se întâmplă cu prețul cărnii de porc de Sărbători Micii și salamurile din România – interzise în SUA și UK. Motivul pentru care s-au blocat exporturile Fermierul de pe Valea Trotușului care crește 8 vaci și produce o brânză specială, premiată la nivel mondial