• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Vasile Iliuță, ales din nou președinte al CJ Călărași: ”Meritul este al fermierilor, ei m-au susținut!”

    Ramona Dascălu -

    Fermierul Vasile Iliuță, ales pentru un nou mandat de președinte de Consiliu Județean la Călărași! În urma alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, cunoscutul fermier Vasile Iliuță a fost ales pentru următorii patru ani de zile în funcția de președinte al CJ Călărași, și din această poziție, cu care s-a obișnuit deja fiind la al doilea mandat, i-a asigurat pe fermierii din județ că vor avea parte de tot sprijinul său atât în ceea ce privește partea de infrastructură județeană, cât și partea de consiliere pe proiecte de dezvoltare.

    ”Voi face tot ce este posibil ca din punct de vedere administrativ, la nivelul județului, fermierii să nu aibă nicio problemă și o să-i sprijin în toate problemele pe care le au în cadrul fermelor lor și în tot ce înseamnă dezvoltare pe infrastructura pe care ei astăzi o folosesc, și aici mă refer la finalizarea întregii infrastructuri a județului Călărași. În cei patru ani de zile care vor urma, nu o să mai fie niciun drum județean de pământ. Mai sunt 130 de kilometri de drum de pământ în județul Călărași, voi finaliza toate drumurile județene care sunt astăzi de pământ și o să avem toate drumurile asfaltate în județul Călărași”, a declarat Vasile Iliuță pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO. 

    Fermierii din județ vor avea parte de consultanță pe tot ce înseamnă proiecte de dezvoltare

    Vasile Iliuță îi asigură pe fermierii călărășeni că vor fi sprijiniți de către specialiștii Direcției  de Dezvoltare a Consiliului Județean Călărași pe tot ce înseamnă proiecte europene, proiecte naționale și proiecte locale.

    ”Vreau să vă spun că le voi acorda fermierilor din județ consultanță pe tot ce înseamnă proiecte de dezvoltare la nivel de zone în județul Călărași, la Direcția de Dezvoltare a Consiliului Județean. O să îi sprijin cu tot ce am în subordine pe Direcția de Dezvoltare, pe tot ce înseamnă proiecte europene, proiecte naționale și proiecte locale”, a dezvăluit Vasile Iliuță, candidatul PSD și totodată câștigătorul alegerilor locale pentru șefia Consiliul Județean Călărași.

    A câștigat un nou mandat de președinte al CJ Călărași cu ajutorul fermierilor

    Vasile Iliuță crede că fără ajutorul fermierilor din județ, care l-au susținut cu voturi, nu ar fi reușit să câștige și al doilea mandat de președinte al CJ Călărași. ”Cred că dacă nu mă susțineau fermierii, nu aveam cum să câștig. Deci, meritul e al fermierilor, pentru că ei m-au susținut și am putut să câștigăm aici la Călărași”, a spus acesta.

    Politica îi ocupă tot timpul 

    De când a devenit președinte de Consiliu Județean, fermierul din Călărași și-a lăsat ferma pe mâna copiilor săi, de care spune că este foarte mândru.

    ”Eu mă ocup strict numai de politică acum pentru că nu ai cum să le faci pe toate. Ferma am predat-o băiatului meu, Iliuță Claudiu, de care sunt mândru că a învățat meserie, cum se spune, de la firul ierbii, a crescut odată cu ferma și acum el este cel care o administrează, deci am predat ștafeta către el. Silozurile le-am predat fiicei mele, Diana Florentina Iliuță, și mai am un asociat, Iancu Alexandru, care se ocupă de zootehnie”, ne-a spus Vasile Iliuță, care a fost susținut în lupta electorală de PSD după ce filiala județeană a PNL a decis să îi retragă sprijinul politic înainte de alegeri.

    Vasile Iliuță alături de copiii săi


    Te-ar mai putea interesa

    Când se seamănă semințele de roșii Subvenții APIA: Terenurile tăiate de la plata pe suprafață începând cu acest an Plânsul viței de vie. De ce ”plânge” via primăvara

    Ultimele știri

    România ar putea avea un laborator care să efectueze analizele pentru mierea din afara UE UCPR: Produsele avicole obținut în fermele din România sunt sigure din punct de vedere al sănătăţii Situație fără precedent în SUA: Gripă aviară depistată la vaci de lapte