• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • agrointel.ro
 • Ştiri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Agribusiness
 • Anunțuri
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Vasile Iliuță, ales din nou președinte al CJ Călărași: ”Meritul este al fermierilor, ei m-au susținut!”

  Ramona Dascălu -

  Fermierul Vasile Iliuță, ales pentru un nou mandat de președinte de Consiliu Județean la Călărași! În urma alegerilor locale de duminică, 27 septembrie, cunoscutul fermier Vasile Iliuță a fost ales pentru următorii patru ani de zile în funcția de președinte al CJ Călărași, și din această poziție, cu care s-a obișnuit deja fiind la al doilea mandat, i-a asigurat pe fermierii din județ că vor avea parte de tot sprijinul său atât în ceea ce privește partea de infrastructură județeană, cât și partea de consiliere pe proiecte de dezvoltare.

  ”Voi face tot ce este posibil ca din punct de vedere administrativ, la nivelul județului, fermierii să nu aibă nicio problemă și o să-i sprijin în toate problemele pe care le au în cadrul fermelor lor și în tot ce înseamnă dezvoltare pe infrastructura pe care ei astăzi o folosesc, și aici mă refer la finalizarea întregii infrastructuri a județului Călărași. În cei patru ani de zile care vor urma, nu o să mai fie niciun drum județean de pământ. Mai sunt 130 de kilometri de drum de pământ în județul Călărași, voi finaliza toate drumurile județene care sunt astăzi de pământ și o să avem toate drumurile asfaltate în județul Călărași”, a declarat Vasile Iliuță pentru Agrointeligența – AGROINTEL.RO. 

  Fermierii din județ vor avea parte de consultanță pe tot ce înseamnă proiecte de dezvoltare

  Vasile Iliuță îi asigură pe fermierii călărășeni că vor fi sprijiniți de către specialiștii Direcției  de Dezvoltare a Consiliului Județean Călărași pe tot ce înseamnă proiecte europene, proiecte naționale și proiecte locale.

  ”Vreau să vă spun că le voi acorda fermierilor din județ consultanță pe tot ce înseamnă proiecte de dezvoltare la nivel de zone în județul Călărași, la Direcția de Dezvoltare a Consiliului Județean. O să îi sprijin cu tot ce am în subordine pe Direcția de Dezvoltare, pe tot ce înseamnă proiecte europene, proiecte naționale și proiecte locale”, a dezvăluit Vasile Iliuță, candidatul PSD și totodată câștigătorul alegerilor locale pentru șefia Consiliul Județean Călărași.

  A câștigat un nou mandat de președinte al CJ Călărași cu ajutorul fermierilor

  Vasile Iliuță crede că fără ajutorul fermierilor din județ, care l-au susținut cu voturi, nu ar fi reușit să câștige și al doilea mandat de președinte al CJ Călărași. ”Cred că dacă nu mă susțineau fermierii, nu aveam cum să câștig. Deci, meritul e al fermierilor, pentru că ei m-au susținut și am putut să câștigăm aici la Călărași”, a spus acesta.

  Politica îi ocupă tot timpul 

  De când a devenit președinte de Consiliu Județean, fermierul din Călărași și-a lăsat ferma pe mâna copiilor săi, de care spune că este foarte mândru.

  ”Eu mă ocup strict numai de politică acum pentru că nu ai cum să le faci pe toate. Ferma am predat-o băiatului meu, Iliuță Claudiu, de care sunt mândru că a învățat meserie, cum se spune, de la firul ierbii, a crescut odată cu ferma și acum el este cel care o administrează, deci am predat ștafeta către el. Silozurile le-am predat fiicei mele, Diana Florentina Iliuță, și mai am un asociat, Iancu Alexandru, care se ocupă de zootehnie”, ne-a spus Vasile Iliuță, care a fost susținut în lupta electorală de PSD după ce filiala județeană a PNL a decis să îi retragă sprijinul politic înainte de alegeri.

  Vasile Iliuță alături de copiii săi

  Pe Instagram-ul Agrointeligența găsiți imaginile momentului din agricultură!

  CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Agrointeligența pentru Android sau iPhone!

  Te-ar mai putea interesa

  Mihail Dumitru, DG AGRI: Politica actuală de subvenții va continua și anul viitor, și în 2022! Hibridul Patricia, o alegere excelentă pentru un conținut mare de ulei Lebosol®-Mix Porumb SC – Premisa unor producții ridicate!

  Ultimele știri

  Adrian Oros: ”Cei care doresc să nu lucreze pământul, să beneficieze de rentă viageră!” Instalarea tinerilor fermieri: Alocare de 520 de milioane de euro, plata maximă 100.000 euro/fermă! Program de un miliard de lei pentru finanțarea fermierilor. Anunțul făcut de ministrul Oros!

  Căutare în articole